Hírek

2009. március 16..eu domain végződés Az .eu végződés kifejezi, hogy vállalkozása nyitott az európai üzletekre

Egy .eu végződésű domain segít átívelni az internetes határokon. Azt sugallja általa a világnak, hogy az Ön vállalkozásának egész Európa az otthona. Az .eu domain értékét már 3 millió bejegyzett domain bizonyítja.

Ilyen vállalat többek között a Hyunday Heavy Industries Europe, aki a Hyundai.eu domaint választotta céges weboldalának.

„Az .eu domain nagyon fontos volt Hyundai-nak” mondja a cég szóvivője, Jan Coemans. „A vállalatunk webcíme mindent elmond: Európa egész területére szállítunk gépeket. Eredetileg a Hyundai.be címet használtuk, erről váltottunk a Hyundai.eu-ra. Látogatószámunk az utóbbi hónapokban megnőtt, az .eu domain egyre népszerűbb.”

Egy másik példa az Iltrans, egy európai szállítmányozási és logisztikai vállalat. Ők szintén az .eu végződésű domaint választották cégük internetes elérhetőségeként.

A hatásról a cégvezető, Marc Ilnicki számol be: „Tavaly regisztráltuk az iltrans.eu domaint a nemzetközi jellege miatt. Ennek eredményeként számos új partnert találtunk Európa-szerte: az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Belgiumból és Németországból.”

Amennyiben az Ön célcsoportja is Európa, látogasson el a www.eurid.eu címre, ahol további információkat talál arról, hogy miként segítheti üzletét egy .eu végződésű internetcím most vagy a jövőben.

IAB Hungary 1123 Budapest,
Alkotás utca 53/C, II.em
Magyarország
Telefon
+36 20 333 2933
Írjon nekünk!