IAB Café 2021 november – Fókuszban a podcast

Időpont: November 25. 9.00 - 10.30 Helyszín: Internet (Zoom webinar) Költség: Az eseményen való részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött! Téma: Nagyjából nyolcszázezer magyar hallgat heti rendszerességgel podcast műsorokat. Kik, miért és hogyan hallgatják ezt az újabb típusú, on demand audiomédiát? Hogyan érdemes megjelenni podcastek környezetében? Program: 9.00 - 10.00 Előadások 1. Ők a magyarországi podcast-hallgatók […]

Introduction to In-Gaming Webinar

Az IAB Europe november első felében jelentette meg Introduction to In-Gaming elnevezésű dokumentumát, amelyben a játékokon belüli hirdetések világát járja körül. A publikált körkép alapján ezen a webináriumon a terület szakemberei mutatják be a játékokban rejlő kulcsfontosságú lehetőségeket, kihívásokat és innovációkat. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Economic Trends Forum – 2022 Outlook

Az Economic Trends Forum sorozat legújabb eseményén a fórum házigazdája, Dr. Daniel Knapp, az IAB Europe vezető közgazdásza a digitális hirdetési és marketing piac 2022-es kilátásairól fog beszélni. Kulcsfontosságú trendek, várható iparági fejlemények, növekedési lehetőségek. Az előadás végén kérdéseket is lehet feltenni. A webinárium ingyenes, de a részvételhez regisztráció szükséges.

IAB Café: Good Morning Podcast!

Central Média Montevideó utca 9., Budapest

Szakmai reggeli marketingeseknek és médiatervezőknek az IAB Hungary Audio munkacsoportjának szervezésében a digitális audió médiapiac aktuális kérdéseiről. Részvétel Az esemény az IAB Hungary és az IAB Hirdetői Klub tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött.  További érdeklődők jegy vásárlása  (5000 Ft / fő) ellenében látogathatják az eseményt, melyet vagy az Eventbrite oldalon online vagy átutalással az […]

5000Ft

Hipnózis 2022 nevezési határidő

internet

A Hipnózis Magyarország egyik legrégebbi és legrangosabb kreatív reklámversenye, egyben az egyetlen olyan hazai verseny, amelynek zsűrijében külföldi, az elbírált munkák elkészítésében részt nem vevő, de a nemzetközi mezőnyt és színvonalat jól ismerő kreatívigazgatók és szakújságírók vannak túlsúlyban a hazai szakemberek mellett. A Hipnózis az Epica Awards partnere. A versenyen minden Magyarországon bejegyzett ügynökség, illetve […]

Digital Hungary Klubest

La Vida DUNA Rendezvényház Dunavirág u. 2., Budapest

I. 17.00-18.45 Cicerók és Cicerinák. Hogyan adj elő konferenciákon?! A jó előadó holtig tanul! A figyelemlekötés művészete. Előadók: Németh Zoltán (Dr.Prezi),T. Bieniek Ildikó, Ruff-Kiss Ágnes.   II. 19.00-20.30 Mediadinamika - Media-dialektika. A média útja a linearitástól a végtelen metaverzumba... vagy mibe? Vendégek: Dóbé Sándor (AMC), Joanelli Tamás (BeSocial), Kun Miklós (MediaCom), Schneider Henrik (Nielsen) Zájer […]

d3con 2022

Hamburg

A d3con a legnagyobb konferencia, amely a digitális reklámozás jövőjével foglalkozik. Az idei rendezvény fókuszában a programmatic, a marketingautomatizálás és mesterséges intelligencia állnak. Az április 26-i Advertisers Day kizárólag hirdetőknek szól, április 27-én pedig a d3con nyitva áll a hirdetők, ügynökségek, kiadók, technológiai és platformszolgáltatók és mindenki más számára.

IAB Europe – Virtual CTV Event H1 2022

internet

A Virtual CTV Event panelbeszélgetések és piaci elemzések sorozata, amelyek célja a feltörekvő és izgalmas digitális hirdetési csatorna, a Connected TV (CTV) felfedezése. A jelenlegi európai CTV-környezettől a mérési és célzási legfrissebb hírekig az esemény biztosítja, hogy 2022-ben minden CTV-vel kapcsolatban naprakész legyen! Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött. További részletek a rendezvény weboldalán.

E-Commerce Berlin Expo

STATION Berlin Luckenwalder Str. 4-6, Berlin

A legnagyobb tisztán e-kereskedelemmel foglalkozó rendezvény Európában, amelyre ezúttal több mint 9000 résztvevőt és 200 előadót várnak.

Virtual Programmatic Day – H1 2022

internet

Az iparág szakértőinek és vezetőinek legnagyobb virtuális találkozója, a Virtual Programmatic Day (VPD) lehetőséget nyújt a legújabb trendek, lehetőségek és legnagyobb akadályok áttekintésére, amelyek hatással vannak az európai programozott kereskedésre. A panelbeszélgetések után a közönség kérdezhet is az előadóktól. Részletes program az esemény hivatalos oldalán. A részvételhez regisztráció szükséges.