Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

HWSW appmenedzsment és marketing képzés

2020.03.18. - 2020.04.22.

A legnagyobb kihívást az appok világában korántsem a tervezés és fejlesztés jelenti. Az igazi munka a megjelenéskor kezdődik, ugyanis a mobil alkalmazások sikere a megfelelő appmenedzsmenten múlik.

Appmenedzsment és marketing oktatás olyan szakembereknek, marketingeseknek és fejlesztőknek ajánlott, akik az élesítés után is gondoznák és mérnék saját vagy ügyfelük mobilalkalmazásait. A 10 alkalmas, 30 órás gyakorlatorientált online képzés oktatópartnere a Planet of the Apps, az egyetlen hazai csapat, mely kifejezetten az alkalmazás fejlesztését követő utógondozásra specializálódott. Bár a képzés online formátumú, de előzetes egyeztetéssel limitált számban tantermi részvétel igényelhető.

Az IAB tagjai a listaárhoz képest 20%-os kedvezménnyel vehetnek részt az online képzésen (a kedvezmény korábbi regisztrációra utólagosan nem vehető igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze). A kedvezményes regisztráció módjáról Fináczy Dóra IAB Hungary ügyvező ([email protected]) tud tájékoztatást nyújtani.

Korábbi meetupok a témában:
Hogyan tereljünk forgalmat a mobilalkalmazásunkba?
Hol térül meg a mobilalkalmazás analitika?

Részletek

Kezdés:
2020.03.18.
Vége:
2020.04.22.
Honlap:
https://rendezveny.hwsw.hu/kepzes/17/appmenedzsment-marketing-online-kepzes

Szervező