IAB Hungary Hirdetői Klub és levelezési lista

Mi az a Hirdetői Klub?

A Hirdetői Klub az IAB Hungary kötetlen szakmai közössége olyanok számára, akik márkatulajdonosi oldalon foglalkoznak digitális marketinggel. Ha digitális kampányokkal (is) foglalkozol a mindennapokban, ha te felelsz egy márka adatstratégiájáért vagy éppen a CRM-tevékenységéért, egyaránt várunk.

A Hirdetői Klub célja, hogy:

    • elősegítse digitális témákban a párbeszédet a márkaoldali szakemberek között, valamint a hirdetők és a digitális szegmens többi szereplője (média, ügynökségek, technológiai szolgáltatók) között, ezzel is hozzájárulva a fenntartható, hosszú távon sikeres digitális piaci működéshez,
    • ezáltal is átláthatóbbá, érthetőbbé, mérhetőbbé tegye a digitális piaci működést,
    • aktívan bevonja a márkaoldali digitális szakembereket és döntéshozókat az IAB Hungary munkájába, ezzel azonosítva és támogatva az e kör számára fontos szakmai témák képviseletét.

Miért érdemes csatlakoznod?

Az IAB Hungary a Hirdetői Klub számára 2024-ben a következőkkel készül:

  •       Megjelenés előtti exkluzív betekintés az IAB Hungary kutatásaiba
  •       Tematikus események
  •       Negyedévente digital snapshot a digitális piac alakulásáról

·       Díjmentes vagy kedvezményes árú részvétel az IAB Hungary meghatározott tagi eseményein (max. 3 fő/cég számára)

Mi szükséges a csatlakozáshoz?

A Hirdetői Klub tagja lehetsz akkor, ha márkaoldalon dolgozol, és marketinggel, marketingkommunikációval vagy PR-kommunikációval foglalkozol, és érdekelnek, érintenek a digitális reklámpiac fejleményei.

Jelenleg az IAB Hungary tagság nem feltétel, ugyanakkor azt reméljük, hogy a Hirdetői Klub szolgáltatásai értéket fognak képviselni számodra, és hasznos következő lépésnek fogod találni az IAB Hungary tagságához való csatlakozást, amely további lehetőségeket, tudást és a munkacsoportokon keresztül aktív részvételi lehetőséget biztosít számodra.

Csatlakozni szeretnél?

A regisztráció során kizárólag céges e-mailcímet fogadunk el.

FELIRATKOZÁS A HIRDETŐI KLUB HÍRLEVELÉRE

* indicates required

Adatainak megadásával regisztrál az IAB Hirdetői Klubba, valamint feliratkozik a Hirdetői Klub levelezőlistájára is.

Hírlevelünkről bármikor könnyedén leiratkozhat. Ehhez elég a minden hírlevél végén található leiratkozási linkre kattintani.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices.

Intuit Mailchimp