iab.hu

Az IAB Hungary mint a digitális reklámipar szakmai szervezete, az Atmedia, a GroupM Akadémia és az OMD támogatásával szakdolgozati pályázatot hirdet a felsőoktatásban végzett hallgatók számára.

Pályázni bármely hazai felsőoktatási intézmény hallgatójaként megírt dolgozattal lehet, amelyet 2023. augusztus 1. és 2024. július 31. között védett meg a szerzője. A magyar vagy angol nyelven elkészített pályamunkákkal alapszakos vagy mesterszakos kategóriában lehet nevezni.

A PÁLYÁZAT FELTÉTELEI:

– sikeresen letett záróvizsga, legalább jó (4) minősítésű szakdolgozattal

– digitális marketinggel foglalkozó szakdolgozat

– kitöltött jelentkezési lap

A pályázati űrlapon minimális adatot kell megadni:

– a szerző nevét, elérhetőségeit (emailcím, telefonszám) és végzettségét

– a szakdolgozat konzulensének adatait (név, telefonszám, emailcím)

– a dolgozat adatait (cím, 400-600 karakteres leírás, minősítés)

– továbbá fel kell tölteni magát a dolgozatot (PDF formátumban)

A pályázat beadási határideje: 2024. november 30.

A bírálatokat követően 2025. márciusában ünnepélyes eredményhirdetést tartunk.

A beadás módja – Adatbekérő űrlapon, itt.

  Tisztelt Érdeklődő! Az IAB ebben az évben is díjazza a legjobb digitális marketingben, digitális média területen született szakdolgozatokat. Pályázni lehet mindenkinek, aki 2023. augusztus 1. és 2024. július 31. között védte meg dolgozatát valamely egyetem alap-, mester-, vagy szakirányú képzésén. Pályázni legalább jó (4) minősítésű diplomával lehet. Jelentkezési határidő 2024. november 30. A bírálatokat követően 2025 márciusában eredményhirdetést tartunk. Az alábbi űrlapon minimális információt kell megadni annak érdekében, hogy a lehető legkönnyebb legyen a jelentkezés. A kitöltéshez szükség lesz a dolgozat legalább 400 karakteres leírására, továbbá a dolgozat feltöltésére PDF formátumban, maximum 6 MB-os méretben. Ha a kitöltéssel vagy beküldéssel bármilyen probléma adódna, a [email protected] címen tudunk segíteni. Várjuk a beadott pályaműveket!

  Pályázó adatai

  Konzulens adatai

  Dolgozat adatai

  A pályázat alapszakos és mesterszakos nyertesei (végzett hallgató és konzulense) értékes jutalomban részesülnek.

  Az alábbi videónk a 2022-es Legjobb szakdolgozat pályázat márciusi díjátadóján készült, ahol az alap- és mesterszakos kategória győztese és a szponzorok beszéltek arról, hogy miért érdemes nevezni a versenyre.

  AKIK VELÜNK VANNAK

  Támogatóink: