Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Influencer marketing 2020

2019.12.04. @ 9:00 de.

37973Ft

IAB Hungary tagoknak kedvezményes árú részvételi lehetőséggel!*

Workshop az online véleményvezérek megítéléséről és az influencer marketing várható hazai trendjeiről egy exkluzív kutatás tükrében.

1000 ember megkérdezésével készített átfogó, nagyszabású kutatást az influencer marketingről a Gemius bevonásával és a Google támogatásával a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) Youtube Certified szekciója (4Kids, Special Effects Media és Star Network).

A kvantitatív mellett kvalitatív, mélyinterjús adatgyűjtést is alkalmazó kutatásból kiderül minden, amit a hazai internetezők influ marketinghez való viszonyáról tudni érdemes. Részletesen elemzik a piacot fogyasztói oldalról, nézői elvárásokról, a marketinglehetőségekről. Kiket, milyen korosztályok követnek, kik népszerűek Youtube-on és Instagramon (kiket utálnak?), milyen termékeket vennének, ha egy influencer ajánlja, mennyire tartják ósdinak a tévét és ehhez képest trú arcoknak az online videósokat, akiket inkább hívnak youtubernek, mint influencernek (vajon miért?), ellentétben az Instagram-celebekkel.

Bemutatkozik az Influencer Fogalomtár és az Influencer Marketing Kisokos

Az IAB Hungary Influencer munkacsoportja részletes Influencer Fogalomtárat készített, amely abban segít a piaci szereplőknek, hogy fogalmi kérdésekben egy nyelvet beszéljenek. Megalkottak továbbá egy Influencer Marketing Kisokost, amelyet szintén ezen az eseményen mutatnak be először. A Kisokos a teljesség igénye nélkül kitér az influencer marketing típusaira, formáira, bemutatja az ideális brief sablont és folyamatmenedzsmentet. Egy gyakorlatias tudásanyag, amely minden piaci szereplő munkáját segíti!

 

*IAB Hungary tagoknak kedvezményes jegyár: 19.900 Ft + Áfa / fő. A jelentkezési lap ide kattintva tölthető le. (A teljes árú jegy: 29.900 Ft + Áfa / fő)

Részletek

Dátum:
2019.12.04.
Időpont:
9:00 de.
Összeg:
37973Ft
Honlap:
http://kreativ.hu/esemeny/influencer_marketing_2020/index.php

Helyszín

Szervező

Do you speak money? – Pénzügyi kommunikáció és marketing