Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Interact 2022

2022.05.25. - 2022.05.26.

Az IAB Europe legnagyobb éves rendezvénye, az Interact visszatért: a digitális reklám és marketing szakemberei újra személyesen találkozhatnak egymással – ezúttal május 25-én és 26-án, Madridban.

Az Interact több mint egy évtizede az IAB Europe rendezvényeinek zászlóshajója, ahol vezető európai hirdetők, iparági szakértők, ügynökségek és médiatulajdonosok találkoznak, inspirálódnak, és megosztják egymással a bevált gyakorlatokat. A világjárvány miatt az elmúlt két évben az eseményt csak virtuálisan rendezték meg, most azonban ismét a hagyományos konferencia várja az érdeklődőket. A madridi Interact 2022 társrendezője az IAB Spain.

A látogatók két napon át gondolatébresztő előadásokat és panelbeszélgetéseket hallgathatnak meg, és természetesen a hálózatépítésre is rengeteg lehetőség adódik.

Az idei esemény mottója: „Driving the Next Digital Decade”. Többek között szó lesz a digitális hirdetési ököszisztéma fejlődéséről, az attention economy-ról, a CTV-ről, a kiadók prémium hirdetési modelljeiről, a fenntarthatóságról és a legújabb irányelvekről, szabályozásokról.

Ezen kívül szokás szerint az Interacton kerül sor a MIXX Awards Europe és az IAB Europe Research Awards díjkiosztójára is.

A részletes program és a már megerősített előadók névsora elérhető a rendezvény honlapján.

Jegyeket ide kattintva lehet vásárolni, április 29-ig early bird áron.

A rendezők szeretettel várják újra az Interact résztvevőit!

Részletek

Kezdés:
2022.05.25.
Vége:
2022.05.26.
Esemény kategória:
Honlap:
https://iabeurope.eu/interact/

Szervező

IAB Europe
Phone
+32 (0) 2 256 75 33
Email
communication@iabeurope.eu
View Szervező Website

Helyszín

Círculo de Bellas Artes de Madrid
C. de Alcalá, 42.
Madrid, 28014 Spanyolország
+ Google Térkép
View Helyszín Website