Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Online Video Award nevezési határidő

2019.05.24.

A versenyre nevezhető bármely olyan mozgóképes alkotás, amely 2018. január 1. és 2019. május 24. között bármilyen online, illetve mobileszköz-alapú felületen került elsődlegesen publikálásra.

A szerkesztett online-videós tartalmak főkategóriába nevezhető minden olyan videós alkotás, amely valamilyen eseményt, aktuális történést rögzít, tehát videós híreket, tudósításokat, riportokat, dokumentumfilmeket, de még fikciós sorozatokat is várnak, akár szórakoztató bulváros, akár komolyabb témát dolgoznak fel. Ebbe a kategóriába főleg online szerkesztőségek, vagy egyéni alkotók szoktak nevezni.

A márkázott webvideós tartalmak főkategóriába olyan webes mozgóképes alkotásokat várnak, ahol valamilyen cég, márka, termék kommunikációjának segítésére született meg a videós anyag. Ilyen lehet a klasszikus pr-film egy cégről, vagy egy vírusreklám, de nevezhető egy márkához kapcsolódó sorozat is. Ebbe a kategóriába főként reklámügynökségek, pr-cégek, vagy egy-egy márka személyes tanácsadója szokott nevezni.

A verseny menete:
– nevezési határidő: május 24.
– online zsűrizés: június 7-től
– fizetési határidő: június 14.
– személyes zsűrizés: június 20.
– shortlistes cikk megjelenése a Kreatív Online-on: június 21.
– díjátadó és eredményhirdetés: július 10.

Részletek

Dátum:
2019.05.24.
Honlap:
https://ova.kreativ.hu/

Szervező