Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Google webinárium: Biztonságos keresés a felhasználóknak, értékes adatok a márkáknak

2022.09.27. @ 12:00 de. - 1:00 du.

Ingyenes

Szeptemberben az IAB Europe több alkalmas, Trust and Transparency Industry Insider névre keresztelt, online programsorozatot szervez a digitális hirdetési ágazatban egyre hangsúlyosabb témaként megjelenő bizalom és transzparencia témakörében. A téma egy kicsit minden héten más, minden alkalommal új szemszögből vagy új szereplők példáján kerül terítékre, ezúttal a Google főszereplésével.

A keresőóriás a szeptember 27-re tervezett, Londonból közvetített webináriumon fogja bemutatni legújabb fogyasztói kutatásának eredményeit, amelyet több mint 20 000 európai felhasználóval készített. A felmérésben a különböző weboldalak jó és rossz digitális adatvédelmi eljárásait gyűjtötték össze és értékelték ki, az előadáson pedig arról is beszélnek, hogyan gondolkodik a Google a fogyasztói adatvédelem kapcsán, és hogyan lehet kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy megmaradjon a felhasználók saját adataik feletti ellenőrzési joga és a hirdetők is hatékonynak érezhessék marketing-kampányaikat.

A webinárium két előadója Maxwell Minckler, a Google márka- és hírnévkutatási programjának EMEA-régiós igazgatója, illetve Sebastian Grantz, a Google csapatának adatvédelmi vezetője lesz. Az ingyenes eseményre ezen a felületen fogadnak regisztrációt.

További események:

Részletek

Dátum:
2022.09.27.
Időpont:
12:00 de. - 1:00 du.
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/industry-insider-with-google-safer-with-google/

Helyszín

internet

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website