Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Gaming és podcast-napokkal tér vissza a Digital Upfronts 2022

2022.10.04. - 2022.10.21.

Két év online közvetítés után a Digital Upfronts idén októberben ismét teret ad a személyes találkozásoknak, és három hetet is igyekszik megtölteni programokkal. Előadóként a digitális reklám- és marketing szakma legnagyobb szereplőit hívták meg a színpadra, akik azon legfrissebb trendeket viszik magukkal Londonba, amelyek várhatóan a legnagyobb mértékben határozzák majd meg a 2023-as évet.

Az Upfronts idén két új, önálló tematikával is bővül: az egyre dinamikusabban fejlődő gaming és podcast területe egy-egy külön napot kap a rendezvénysorozaton belül. A gaming köré épített október 18-i napon a műfajjal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, eszközöket és taktikákat ismerheti meg a szakmai közönség, miközben a régió legnépszerűbb gamerei is bemutatkoznak. A különböző tematikákra épített workshopokon szó lesz arról, hogy mit kell tudni a hirdetőknek a gamerekről, hogyan lehet beilleszteni a gaminget egy cég médiatervébe, hogyan használhatja azt egy márka a kampányában, de kiderül az is, hogy mitől lesz hiteles egy gamer és hogyan tud hatni másokra a játékos közösségen belül.  

Az október 19-re tervezett podcast nap témái között pedig szó lesz arról, milyen az igazán hatékony podcast-hirdetés, kik és hogyan lettek a műfaj legsikeresebb képviselői, majd vezető podcast-producerek mutatják be a műfajban várható újdonságokat. Külön előadást terveznek a podcast-piac jövő évben várható mutatószámaira, már csak annak tükrében is, hogy 2021-ben az előző évhez képest 61 százalékkal nőttek a podcast-szektorban a reklámköltések.

Az október 4-től 21-ig tartó, háromhetes rendezvénysorozat alatt külön napokon mutatják be a Twitter, YouTube, Meta, TikTok és az Amazonnal kapcsolatos fejlesztéseket, híreket és legújabb hirdetési megoldásokat – a folyamatosan frissülő, részletes programért az esemény oldalát érdemes böngészni.

Fotó: Bob / Pixabay

Kapcsolódó:

Részletek

Kezdés:
2022.10.04.
Vége:
2022.10.21.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.iabuk.com/digital-upfronts-2022

Szervező

IAB UK
View Szervező Website

Helyszín

London’s Steel Yard
The Steel Yard, Allhallows Ln EC4R 3UE
London, Egyesült Királyság
+ Google Térkép
View Helyszín Website