Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Total Video 2022: Megint egy IAB Caféval várunk titeket, gyertek!

2022.10.26. @ 9:00 de. - 12:00 du.

15000Ft (IAB Tagoknak ingyenes)

Október utolsó szerdáján ismét egy szakmai délelőttre hívunk titeket, amelynek keretében bemutatjuk legfrissebb kutatásunkat a hazai és nemzetközi mozgóképes tartalomfogyasztási szokások vizsgálatáról. Az IAB Hungary Digitális Videó Munkacsoportja által készített Total Video 2022. című felmérés a mozgóképes tartalom piacának legfontosabb szereplőit és a jelenleg is aktuális trendeket vonultatja fel. De összefoglalta a szegmens eddigi legátfogóbb hazai piackutatásának eredményeit is, amelyet először – teljes terjedelmében – ezen a rendezvényen ismerhettek meg.

Program:

  • Hol, mikor és hányfajta platformon jelennek meg mozgóképes tartalmak? Az első hazai videós kutatásban az online videós és a lineáris televíziós fogyasztói szokásokat vizsgáltuk a különböző generációk körében. Klenovszki János (NRC)
  • Mozgóképes tartalmak hatása a fogyasztókra a social media, a videómegosztók, a streaming és az on-demand televíziózás világában. Melyik platformon néznek több hirdetést, és ezek hogyan hatnak a felhasználókra? Erdélyi Eszter (AtMedia)
  • Kerekasztal-beszélgetés: Erdélyi Eszter (AtMedia), Horváth Rita (Publicis Groupe Hungary), Bognár Vera (IAB Hirdetői Klub/Nestlé), Malonyai Károly (Wavemaker), Kovács Péter (Google) és Bakcsy Szilárd (RTL) részvételével. A beszélgetés moderátora: Barnóth Zoltán (Adaptive Media).

Mikor?
2022. október 26-án 9 órától kb. 11:30 óráig (regisztráció 8:30-tól)

Hol?
Irányi Palota (Publicis House, 1053 Budapest, Irányi utca 17.)

Belépő:
Az IAB Café eseményen való részvétel az IAB Hungary tagjai számára ezúttal is ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tehettek meg. Azon érdeklődők, akik nem tagjai a szervezetnek, 15 000 forint plusz áfa áron válthatnak belépőt. Az eseményen minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk.

Fotó: Karolina Grabowska / Pixabay

A Total Video kutatás támogatói:

A helyszínt biztosítja:

 

Részletek

Dátum:
2022.10.26.
Időpont:
9:00 de. - 12:00 du.
Összeg:
15000Ft (IAB Tagoknak ingyenes)
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website

Helyszín

Irányi Palota (Publicis House)
Irányi utca 17.
Budapest, 1053
+ Google Térkép