Események betöltése

« Összes Események

IAB Europe webinárium: Fókuszban a CTV

szeptember 25. @ 3:00 du. - 4:30 du.

Virtual CTV Day címmel szervez webináriumot az IAB Europe szeptember 25-én délután három órától, amely során iparági szakértők igyekeznek feltárni a hirdetési csatornaként használt connected TV-ben rejlő lehetőségeket.

Az online eseményen szó lesz majd a 2024 szeptemberében megjelenő frissített CTV kisokosról is, amelynek aktualizálásán az IAB Europe tagcégei már javában dolgoznak.

A témában legutóbb februárban, a DoubleVerify-val közösen adott ki az IAB Europe egy kutatást, amely értékes betekintési lehetőséget nyújt az európai Connected TV mint hirdetési környezet jelenlegi helyzetébe, miközben rámutat arra is, hogy a CTV esetében az eddigieknél jóval pontosabb mérésekre, átláthatóságra és ellenőrzésre van szükség. A felmérésben az európai IAB-hálózaton belül 29 piacról – köztük Magyarországról – összesen 422 hirdetői és kiadói oldalon dolgozó szakembert kérdeztek tapasztalataikról 2023 júniusa és augusztusa között. A kutatást IAB-tagjaink Dokumentumtárunkban olvashatják.

A szeptember 25-i, ingyenes esemény programja folyamatosan frissül, de regisztrálni ezen űrlap kitöltésével már most is lehet.

 

Részletek

Dátum:
szeptember 25.
Időpont:
3:00 du. - 4:30 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/iab-europes-virtual-ctv-day-2024/

Helyszín

Online

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website