Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Már lehet nevezni a megújult Online Video Audio Awards-ra

2022.08.09. - 2022.08.26.

Az OVA 2021-es díjátadója

Frissített formában, egyszerűsített kategóriarendszerben a Kreatív Magazin idén is meghirdette Online Video Audio Awards versenyét, amelyre a legjobb online videókat, podcastek és televíziós promófilmeket várják.

A legfontosabb újdonságok:

  • Idén már a legjobb műsor- és csatornapromókat is díjazzák, tehát a tévés és online tartalomkészítők által készített videókat is várják.
  • Ezúttal a márkázott, szponzorált vagy eleve reklámcéllal készülő videók és podcastek is külön kategóriába nevezhetők.
  • A díjjal a Kreatív Magazin a hazai média magas minőségű videóira és podcastjeire is szeretné felhívni a figyelmet, ezért két kategóriába szerkesztőségek és független tartalomkészítők is kedvezményesen nevezhetnek.
  • Idén a zsűri minden kategóriában öt jelöltet emel ki a nevezésekből. A jelöltek közül egy győztest választanak. A zsűri különdíjjal is jutalmazhat nevezéseket.

A mostani kiírásban tehát három főkategória lesz: az első a műsor vagy csatornapromóké, a második az online videóké, a harmadik pedig a podcasteké.

A versenyre minden olyan videós- vagy audiotartalommal lehet nevezni, amely 2021. március 1. és 2022. augusztus 25. közötti időszakban bármilyen online vagy mobileszköz-alapú felületen debütált. A verseny zsűrizését szeptember közepén, a díjátadót pedig szeptember végén tartják.

A nevezési határidő: 2022. augusztus 26., a kategóriák részletes leírásáról és a nevezési díjakról a verseny aloldalán lehet bővebben olvasni.

Fotó az OVA 2021-es díjátadójáról: Gyurkovics Anna / Kreatív Magazin

Részletek

Kezdés:
2022.08.09.
Vége:
2022.08.26.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://ova.kreativ.hu/

Helyszín

Online

Szervező

Kreatív Magazin
Phone
+36 30 675 6834
Email
szebek.rita@pphmedia.hu
View Szervező Website