Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Webinárium: Marketingtechnológiai trendek, amelyek meghatározzák 2022-őt

2022.08.25. @ 1:00 du. - 3:00 du.

Júniusban készült el az online kiadóknak webanalízist és tartalomoptimalizáló szoftvert kínáló Parse.ly technológiai cég 2022-es évet marketingtechnológiai szempontból meghatározó riportja. A Martech Trends jelentésben az általuk megkérdezett 800 marketinges szakember válaszai alapján gyűjtötték össze a saját területükön tapasztalt legfontosabb problémákat, és az azokra a technológia segítségével adott megoldásokat.

A riport adatainak elemzését és legfontosabb megállapításait az augusztus 25-re szervezett webináriumon mutatják be, ahol a marketinget a technológiai újdonságokkal integráló szakértők osztják meg tanácsaikat a résztvevőkkel. Az előadáson a Parse.ly, a WordPress VIP és az Aprimo martech szakemberei beszélnek arról, hogyan építették fel tartalommarketinggel foglalkozó csapataikat és milyen technológiai eszközöket használnak ahhoz, hogy versenyképesek maradjanak a jelenlegi, gazdasági válsággal küzdő piaci környezetben.

Az online előadás résztvevői egy átfogó képet kaphatnak a jelenlegi marketingtechnológiai környezetről, megismerhetik azon tartalommarketing-eszközöket, amelyek a legjobb digitális élményt teremtik meg a felhasználók és az ügyfelek számára, de szó lesz arról is, hogy miért fontos egy cégben a legújabb martech trendek ismerete és milyen szerepe van ebben a tartalomkezelő rendszereknek (CMS). Az eseményre ezen az oldalon lehet regisztrálni, a riportot pedig regisztráció után innen lehet letölteni.

Fotó: Carlos Muza / Unsplash

 

 

Részletek

Dátum:
2022.08.25.
Időpont:
1:00 du. - 3:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://www.parse.ly/events/martech-stack

Helyszín

internet

Szervező

Parse.ly
View Szervező Website