Újraalakul az IAB Hirdetői Klub, vegyetek részt benne!

Megosztás

December 1-jén 16.00-17.30 között lesz az IAB Hirdetői Klub ülése a Magyar Telekom székház Tölösi tárgyalójában. Még nem késő csatlakozni. Lássuk a részleteket!

Az IAB Hirdetői Klub mindenkit sok szeretettel vár, aki márkatulajdonosi oldalon dolgozik, azaz cége hirdetőként van jelen a marketingkommunikációs piacon. Az IAB Hirdetői Klub azért alakult, hogy segítse a hirdetők közötti, valamint a hirdetők és a marketingkommunikációs piac többi szereplője közötti párbeszédet, tapasztalat- és tudásmegosztást digitális hirdetéspiaci témákban. A cél az, hogy a digitális piac átláthatóbb, érthetőbb, mérhetőbb stb. legyen, és hogy a fejlődésből a hirdetői oldal is kivegye a részét minél jobban.

Most ez a Hirdetői Klub tart újraalakuló ülést, amelyre mindenkit szeretettel vár, akár részt  vett korábbi eseményeken, akár nem. Biztos, hogy szó lesz arról, hogy ki milyen szerepet szeretne vállalni a Hirdetői Klub életében, és minden olyan ötletre, elvárásra nyitottak a szervezők, amelyek a fenti célokat szolgálják.

Egyébként a Hirdetői Klubok mindig nagyon izgalmasak szakmailag. Olyan témákról szokott szó esni, amelyek a hirdetői oldalt digitális vonalon a leginkább érdeklik, de érzékenységük miatt jellemzően a nagyobb eseményeken, konferenciákon nem kerülnek elő vagy nem olyan formában, mint egy ilyen beszélgetésen. Többnyire a Hirdetői Klub hív külső előadókat is, mintegy vitaindítóként. Ezen felül vannak olyan szakmai témák, amelyekért érdemes hirdetői oldalon együtt fellépni, ezek egyeztetésére is jó terep egy-egy ilyen esemény.

Tehát ha hirdetői oldalon dolgozol, és szeretnél részt venni a digitális piac formálásában, nem késő még csatlakozni. Jelentkezz a form kitöltésével!

Időpont: 2016. december 1. 16:00-17:30
Helyszín: Magyar Telekom székház, Tölösi tárgyaló (1013 Budapest, Krisztina krt 55.)