Új elnök a Médiaszekció élén

Megosztás

2019. február 4-ei ülésén Kékesi Zsuzsát (HVG) választotta elnöknek az IAB Hungary médiaszekciója, miután dr. Láng Zoltán lemondott a megbízatásról, mivel őt nemrég elnökségi taggá választotta az IAB Hungary taggyűlése.

Zsuzsa 1999-ben végzett közgazdászként marketing szakon. 2000 óta foglalkozik digitális termékek fejlesztésével, kezdetben projektmenedzserként, majd vezetőként. 2007 óta dolgozik a HVG-nél, ahol a digitális portfólió (HVG.hu, Adózóna, Eduline) tartozik hozzá. Régóta részt vesz a médiaszekció szakmai munkájában. Mivel nagy evangelistája az agilis módszertannak, fontos számára ennek elemeit a szekció működésébe is beépíteni.

Zsuzsa a megválasztását követően így nyilatkozott a feladatokról: “A médiaszekció idei munkájának két nagyobb fókuszpontja lesz: egyrészt szeretnénk a technológia vezérelte világban újra kontextusba helyezni a display hirdetéseket, és megmutatni, hogy a digitális marketing eszköztárában hogyan lehet hatékonyan használni őket. Másrészt az adatvédelmi jogszabályok változása teljesen átírja az adatgyűjtésre és -felhasználásra kialakult gyakorlatot. Mindez rengeteg olyan kérdést vet fel számunkra, amire a hirdetők és az olvasók számára is kielégítő válaszokat kell találnunk. Mindkét fókuszterület nagy kihívás. Szeretnénk, ha minél több kiadó és sales house részt venne a projektekben, csatlakozva a médiaszekció munkájához, hiszen ezek a területek jelentősen befolyásolják üzleti sikerességünket a következő években. Gyakoribb találkozókat, a tagok által delegált szakértőkből álló projektcsoportokat tervezünk, gyors, apró lépésekben elért eredményekkel.”

Köszönjük Zoltánnak az aktív és áldozatos munkát a Médiaszekció élén és kívánunk neki sikeres munkát az IAB Hungary elnökségében!