Nézegessetek fotókat! – Így ünnepeltétek velünk a 15. születésnapunkat

Megosztás

Szeptember 13-án a Back2Work rendezvényünkön ismét együtt köszöntöttük az őszt tagjainkkal és mindazon meghívott vendéggel, akik az elmúlt 15 évben velünk tartottak, és segítették a szervezet munkáját akár támogató partnerként, akár gondolataikkal, aktivitásukkal egy-egy munkacsoport tagjaként.

Ezúttal ugyanis rendhagyó volt ez a találkozó. Hiszen nemcsak a munkacsoportok tartották meg a Jégkert teraszán a mára hagyománnyá vált nyílt napjukat, de az IAB Hungary megalakulásának 15. évfordulóját is megünnepeltük. Pontosabban egész évben így teszünk majd, hiszen régi kollégákkal, sokak számára jól ismert arcokkal szeretnénk visszatekinteni a szervezet elmúlt 15 évére.

A közös emlékeknek nyitottunk egy IAB Hungary 15 nevű aloldalt, ahol a személyes történetekből merítkező, szubjektív szakmai visszaemlékezéseken alapuló cikkeket, interjúkat és körképeket olvashatjátok december végéig. Ezért rajzoltuk meg idővonalunkat is, amelyen minden olyan állomást megjelöltünk, ahol sikerült egy iránymutató táblát vagy jelzőfényt elhelyeznünk, ahol ablakot nyitottunk új területekre, ajtót az új felszállóknak, és ahova évről évre mindig jó okunk van visszatérni. Mérföldköveinket itt találjátok.

Köszönjük, hogy eljöttetek és velünk együtt ünnepeltétek a 15. születésnapunkat. Meg is örökítettünk rólatok számos remek pillanatot, nézzétek meg az alábbi galériában, milyen helyesek voltatok!

A fotókat Polyák Attila készítette.