Szoftver.hu: A világ vezető szoftverei és a róluk szóló legfrissebb infók egy helyen

Megosztás

Irodai dokumentáció, digitális 3D tervezés és kreatív alkotás – a Trans-Europe Zrt. által üzemeltetett szoftver.hu weboldala a világ vezető szoftvercsaládjaival kapcsolatos legfontosabb információk gyűjtőhelye, ahol az Adobe, a Wacom, a JetBrains, a TeamViewer és számos más gyártó termékeihez köthető hírekről, frissítésekről, kedvezményekről és érdekességekről lehet olvasni.

“Több mint harmincéves tapasztalattal rendelkezünk a hazai és a nemzetközi szoftverértékesítés területén, valamint a szoftverek technikai háttérismerete kapcsán. Csapatunkra mindig számíthat az, aki az egyes szoftverek funkcióiról, árairól érdeklődik, vagy technikai problémája akad egy program használata közben. Szeretnénk minél több emberrel megismertetni a legújabb kreatív és üzleti szoftvereket, melyek az egyén és a vállalatok számára is megkönnyíthetik a mindennapi munkát, egyszerűsíthetik a feladatokat. Napi kapcsolatban állunk az általunk képviselt szoftverházakkal, ezért mindig a legújabb hírekkel szolgálunk követőinknek” – fogalmazott Kafka György, a disztribútori tevékenységet is végző Szoftver.hu oldalt üzemeltető cég ügyvezetője utalva az általuk kezelt szoftverházak listájára és egyben partnereikre, amelyek között reklámügynökségek, nyomdák, webdesign stúdiók, bankok, egyetemek és multinacionális cégek is szerepelnek.

 

Szoftverekről szóló tutorial-videókat, korábbi webinárumokat és informatikai előadásokat a Szoftver.hu YouTube-csatornáján lehet találni. Az Adobe, a Wacom, a TeamViewer és számos más szoftvertermékkel kapcsolatos legfrissebb hírekért és ajánlatkérés esetén pedig a szoftver.hu weboldalát érdemes keresni.