Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

50 eurós kedvezménnyel kínálnak jegyeket a 2023-as d3con konferenciára

2023.03.21. - 2023.03.22.

A legnagyobb konferencia Európában, amely a digitális reklámozás jövőjével foglalkozik – ezzel a mottóval jelentette be az IAB Europe, hogy megnyílt a jelentkezés a jövő márciusi d3con konferenciára, amelyre most 50 eurós kedvezménnyel kínálnak belépőket. A Hamburgba szervezett, kétnapos rendezvény első felét, egészen pontosan március 21-ét a Hirdetők Napjaként emlegetik, amelyet a hirdetőknek és ügynökségeknek dedikálnak, és amelyen minden, a hirdetői iparágat érintő legfontosabb témát és kérdést körbejárnak.

Másnap a hirdetők és ügynökségek mellett már a kiadók, technológiai- és platformszolgáltatók képviselőit is várják a konferenciára, többek között az automatizált hirdetési szektor vezető szakértőinek előadásaival és kerekasztal beszélgetéseivel. Szó lesz majd a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségekről, a marketingcsatornák egy helyen történő kezeléséről és méréséről, illetve mindazon trendekről, amelyek meghatározzák a 2023-as évet a digitális hirdetések piacán.

A konferencia első napjának részletes programja és előadói névsora itt, a második napi agenda pedig itt olvasható. A rendezvényre szeptember 30-ig az esemény weboldalán kínálnak kedvezményes jegyárakat.

Fotó: d3con.com

Részletek

Kezdés:
2023.03.21.
Vége:
2023.03.22.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/d3con-2/

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website

Helyszín

Hamburg
Németország + Google Térkép