Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Berlinben gyűlnek össze az e-kereskedelem nagyágyúi

2023.02.23. @ 10:00 de. - 5:00 du.

Ismét megnyitja kapuit Európa legnagyobb, e-kereskedelemmel foglalkozó rendezvénye Berlinben, amely évek óta fontos találkozási pontja és ismeretszerző bázisa az e-kereskedelmi szektorban dolgozóknak. Az eseményen olyan kiállító cégek képviseltetik magukat, mint a Shopware, a Kaufland, a Checkout, az SAP, az Ekata, a Wish, a Huboo, a Meest vagy a Criteo, a meghívott előadók között pedig idén is ott lesznek az e-kereskedelem legnagyobb szereplői, köztük a Google, a Zalando, a Meta, az Amazon, a Youtube, a Douglas, a Vodafone, a MediaMarktSaturn, a BigCommerce, az About You, a Hubspot, a Vodafone, a TUI és a Henkel képviselői.

A konferencia előadásai öt színpadon zajlanak majd, amelyek során összesen ötven, vezető iparági szakértő beszél majd tapasztalatairól, az aktuális e-kereskedelmi trendekről és a legfontosabb piaci előrejelzésekről.

Az E-commerce Berlin Expót 2023. február 23-án, ezúttal is a STATION rendezvényközpontban tartják, ahova több mint 9000 látogatót és 250 kiállítót várnak. A kiállítással egybekötött konferencia az esemény weboldalán történő online regisztrációt követően ingyenesen látogatható.

Fotó: E-commerce Berlin / Facebook

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.02.23.
Időpont:
10:00 de. - 5:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, ,
Honlap:
https://ecommerceberlin.com/

Szervező

E-commerce Capitals Sp. z o.o. Sp. k.

Helyszín

STATION Berlin
Luckenwalder Str. 4-6
Berlin, Németország
+ Google Térkép