Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CTV-re és retail mediára építő héttel bővül a Digital Upfronts 2023 rendezvénye

2023.09.27. - 2023.10.19.

A Digital Upfronts idén ősszel ismét teret ad a személyes találkozásoknak, ezúttal ráadásul már közel négy hetet igyekszik megtölteni programokkal. A szeptember 27. és október 19. közé tervezett rendezvénysorozatra a digitális reklám- és marketing szakma legnagyobb szereplőit hívták meg előadókként, akik a színpadon a legfrissebb trendeket vonultatják majd fel, amelyek várhatóan a legnagyobb mértékben határozzák majd meg a 2024-es évet.

Idén is a meghívott előadók között vannak az Amazon Ads, a BBC Studios, a LADbible Group, a Snap Inc., az Uber és a YouTube képviselői, akik a legújabb fejlesztéseket, hirdetési megoldásokat és legfrissebb híreket szállítják a londoni rendezvényközpontba.

A már sokak által ismert Podcast és Gaming Upfronts mellett idén külön napokat szentelnek a Connected TV és a Retail Media Upfronts eseményére is, amelyek során több mint 20 cég képviselteti magát, hogy legizgalmasabb szolgáltatásait bemutathassa a hirdetőknek. Az október 17-i Gaming Upfronts, az október 18-i Connected TV és Retail Media Upfronts, illetve az október 19-i Podcast Upfronts rendezvényeket az IAB-tagok ingyenesen látogathatják, de a részvétel regisztrációhoz kötött! A folyamatosan frissülő, részletes programért az esemény oldalát érdemes böngészni.

A tavalyi eseményről pedig itt láthattok egy rövid helyszíni összefoglalót:

Részletek

Kezdés:
2023.09.27.
Vége:
2023.10.19.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , , ,
Honlap:
https://www.iabuk.com/digital-upfronts-2023

Helyszín

London
Egyesült Királyság

Szervező

IAB UK
View Szervező Website