Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

DMEXCO 2023: A Rajna partján találkoznak a digitális marketing szakértői

2023.09.20. - 2023.09.21.

Aki a legújabb marketingtrendekre, a legfrissebb iparági hírekre és nemzetközi kapcsolatépítő lehetőségre vágyik, annak ott a helye Európa legnagyobb digitális marketing és technológiai eseményeként emlegetett DMEXCO helyszínén. A mozaikszó mögött a Digital Marketing Exposition & Conference rendezvénye áll, amely a digitális marketing szakma kulcsfontosságú döntéshozóinak közösségi és találkozóhelye évek óta, és amelyre idén 600 nemzetközi előadót, és mintegy 40 000 látogatót várnak. A konferenciát ezúttal is Kölnben rendezik meg, 2023. szeptember 20-án és 21-én, a Rajna part közelében fekvő Koelnmesse vásárterületén.

Az idei konferencia központi téma a mesterséges intelligencia, mottója pedig a “Digitális kreativitás felhatalmazása”, amely során arra keresik a választ, hogy pontosan mit jelent a XXI. században a kreativitás, és hogyan lehet azt jól használni. A DMEXCO 2023 nagyszínpadán az ügynökségek, az e-kereskedelem, a média és a technológia világa témakörökben lehet majd előadásokat hallgatni, de a digitális üzlet minden aspektusa kapcsán ígérnek panelbeszélgetéseket és kiselőadásokat. A rendezvény olyan forró témákkal is foglalkozik majd, mint a kiskereskedelmi média és az adatkezelés, az IAB Europe képviseletében pedig – a tavasszal az IAB Reklámköltés Cafénkon is előadást tartó – Daniel Knapp vezető közgazdász osztja meg az európai retail médiával kapcsolatos legfrissebb statisztikákat, és itt mutatják be az IAB Europe 2023-as teljes európai programmatic piacot felmérő jelentését is. A riport alapjául szolgáló kérdőívet augusztus 11-ig itt tudjátok kitölteni.

A rendezvényre július 20-ig kedvezményesen egy belépőjegy áráért kettőt kínálnak, azt követően 199 euróért lehet belépőt váltani. A programról bővebben és az előadók névsoráról az esemény weboldalán lehet olvasni.

Nyitókép: DMEXCO

Kapcsolódó:

 

Részletek

Kezdés:
2023.09.20.
Vége:
2023.09.21.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://dmexco.com/

Szervező

Koelnmesse

Helyszín

Koelnmesse
Messeplatz 1.
Köln, 50679
+ Google Térkép
Phone
+49 1806 145 514
View Helyszín Website