Események betöltése

« Összes Események

IAB Europe webinárium: Sokszínűség, esélyegyenlőség és közös döntéshozatal a programmatic területén

június 26. @ 12:00 de. - 2:30 du.

Az IAB Europe június 26-án online szemináriumot szervez az automatizált hirdetési piacra fókuszálva, amely során a sokszínűség, az esélyegyenlőség és a szervezeten belüli közös döntéshozatal (angolul diversity, equity, and inclusion – DEI) fontosságára igyekeznek felhívni a figyelmet.

Egy olyan iparágban, amely az innovációra és a folyamatos kapcsolódásra épít, a sokszínűség és a befogadás kultúrájának támogatása alapvető kötelesség minden piaci szereplő számára. Azonban nemcsak kötelezettség, hanem komoly stratégiai előny is, hiszen minden szereplő célja közös: olyan munkahelyek teremtése, amelyek nemcsak megtartani képesek az iparágban dolgozókat, de akár újakat is a területre csábítani – olvasható az eseményajálóban.

Ezen a webináriumon a Programmatic Trading Committee iparági szakértői mutatják be a már bevált legjobb gyakorlatokat és az olyan megvalósítható stratégiákat, amelyek a fenti célokat segíthetnek előmozdani a programmatic területén is. Az IAB-tagok számára ingyenes eseményre itt lehet regisztrálni.

 

Szervező

IAB EUROPE