Események betöltése

« Összes Események

Már lehet nevezni a MIXX Awards Europe-ra!

június 14.

Az IAB Europe 2024-ben is meghirdeti MIXX Awards pályázatát, amelyre egész Európából várják a jelentkezéseket. A verseny minden évben a kontinens legjobb digitális hirdetési kampányait díjazza, amelyeknek az előző évben jelentős szerepük volt a digitális reklámipar fejlődésében.

A pályázatra olyan európai piacokon működő céges csapatok jelentkezését várják, amelyek a 2023-as évben egy-egy általuk sikeresnek gondolt digitális kampányon dolgoztak. A verseny remek lehetőséget teremt arra, hogy az arra nevező cégek európai ismertséget szerezzenek az iparág vezetői előtt. A pályaműveket a digitális hirdetési ágazat szakértőiből álló zsűri fogja értékelni. Az IAB Europe a nyerteseket egy élőben közvetített, virtuális ünnepségen hirdeti ki július 18-án, csütörtökön. A díjazottak meghívást kapnak az IAB Europe 2024-es webinárium-sorozatára is, amelyet a kreativitás a digitális reklámozásban témájában hirdetnek meg.

MIXX Awards különböző kategóriáinak nyertes pályamunkáit, mint a gyakorlatban legjobban működő digitálismarketing-megoldásokat, az IAB Europe oldalán is bemutatják, hogy az általuk használt innovációk már új trenddé válva inspirálhassák az egész iparágat. A pályázatra június 14-ig lehet jelentkezni. A kategóriákról és nevezési feltételekről bővebben itt olvashattok.

A MIXX Awards 2023-as kategóriagyőzteseit itt gyűjtötték össze.

Részletek

Dátum:
június 14.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/interact-2024/mixx-awards/

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website