Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Kétrészes webináriumon mutatják be a Google Privacy Sandbox működését

2023.08.29. - 2023.09.12.

Ingyenes

Az IAB Europe egy újabb, ezúttal kétrészes webinárium keretében mutatja be a Privacy Sandbox eddigi fejlesztési eredményeit és azt, hogyan kezdhetik meg a vállalatok a tesztelést. A Chrome júliusban kezdte bevezetni a Privacy Sandbox API-kat a Chrome-felhasználók számára, és azt tervezi, hogy 2024 első negyedévére a harmadik feles sütik 1%-át, 2024 második felében pedig a 100%-át eltörli a Chrome böngészőben. A határidő közeledik, így a webináriumok jó lehetőséget kínálnak arra, hogy a piaci szereplők minden fontos információt megszerezhessenek a Google adatvédelmi homokozójának használatáról.

Az első online szemináriumot augusztus 29-én délután négy órától tartják, amelyen a Google képviseletében két szakértő beszél majd arról, hogyan vehetnek részt a vállalatok a tesztelésben és milyen eszközök szükségesek a teszteléshez, így aztán mindenki ellenőrizheti, mennyire áll készen a third-party cookie-k megszüntetésére.

A második, szeptember 12-én délután három órakor kezdődő webináriumot az IAB Europe az Egyesült Királyság Verseny- és Piacfelügyeleti Hatóságával (CMA) közösen szervezi, amelynek témája a Privacy Sandbox tesztelési módszerei és javasolt mérőszámai lesznek, de arról is beszélnek majd, hogy a tesztelés eredményeit hogyan fogja felhasználni a CMA a Privacy Sandbox eddigi módosításainak értékelése kapcsán. A CMA a vonatkozó mérőszámok mellett bemutatja a tesztelési keretrendszert, és szó lesz arról is, hogy a vállalatok hogyan oszthatják meg eredményeiket a hatósággal.

Mindkét eseményen ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött. Az augusztus 29-i webináriumra itt, a szeptember 12-i online szemináriumra pedig itt tudtok regisztrálni. Az IAB Europe arra kéri azokat, akik tervezik részvételüket valamelyik webináriumon, hogy töltsék ki ezt a kérdőívet. Az esemény szervezőinek és előadóinak a kérdőívre adott válaszok segíthetnek abban, hogy felmérjék, milyen tudásra van szüksége a témában a piaci szereplőknek, és milyen kérdéseik, aggályaik vannak a Privacy Sandbox API-k tesztelése kapcsán. A kérdőív kitöltésének határideje augusztus 29. 

 

Részletek

Kezdés:
2023.08.29.
Vége:
2023.09.12.
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/privacy-sandbox-get-ready-for-testing-webinar/

Helyszín

internet

Szervező

IAB EUROPE
View Szervező Website