Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Webináriumon mutatják be a TCF 2.2 felhasználói felületét

2023.08.22. @ 4:30 du. - 5:30 du.

A szolgáltatóknak és kiadóknak 2023. szeptember 30-ig kell átállniuk az új TCF szabványra, amely 2023. május 16-án lépett életbe. Ezért augusztus 22-én délután fél öttől az IAB Europe egy online szeminárium keretében mutatja be a TCF 2.2 felhasználói felület legújabb fejlesztéseit a Consentmanager, a OneTrust és a Sourcepoint képviselőivel.

A webináriumon a felhasználói felület használatához gyakorlati tanácsokat is bemutatnak, hogy minél inkább zökkenőmentes legyen az átállás a TCF legújabb verziójára. Ha a látottak kapcsán bárkiben bármilyen kérdés felmerülne, azt felteheti az eseményt záró blokkban közvetlen az előadóknak.

Meghívott előadók:

  • Jan Winkler, CEO, Consentmanager
  • Frances Hudson, VP of Product, Sourcepoint
  • Andrea Sorge, Privacy Associate, OneTrust

A webináriumot másnap, augusztus 23-án délután 16 órai kezdéssel megismétlik – akkor Jeff Wheeler, a Didomi termékfejlesztési vezetője és Agustin Perez, a Sibbo Ventures alapító ügyvezetője tart prezentációt a témában.

Az augusztus 22-i eseményre itt tudtok regisztrálni, az augusztus 23-i webináriumra pedig itt jelentkezhettek.

A TCF szabvánnyal kapcsolatos legfontosabb változásokról és határidőkről összefoglaló cikkünkben olvashattok. De érdemes átnézni a frissített irányelvek érintett részeit és az IAB Europe blogposztját isA frissített technikai specifikációkat itt találjátok, amelyről az IAB Tech Lab blogposztja itt olvasható.

Részletek

Dátum:
2023.08.22.
Időpont:
4:30 du. - 5:30 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/tcf-2-2-webinar-user-interface-ui-demos-and-best-practices/

Helyszín

Online

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website