Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Ingyenes GA4 vagy fizetős GA360? Segítünk dönteni! Csatlakozz az Analitika Munkacsoport webináriumához!

2023.09.01. @ 11:00 de. - 12:00 du.

Az IAB Hungary Analitika Munkacsoportja egyórás, alapozó webináriummal készül szeptember 1-én, amelynek fókuszában a GA4 által biztosított újszerű riportok alkalmazása mellett a Google Analytics 360 áll. Az online szeminárium végére pontosan kiderül majd, hogy kinek és miért érdemes elgondolkodnia a Google Analytics nagyvállalati verziójának használatán.

Magyarország legrégebbi Google Partnerei közül két olyan digitális marketing ügynökség képviselői beszélnek majd az új GA360-ról, amelyek hazánkban kizárólagos joggal rendelkeznek az analitikai szoftver értékesítésére. A JabJab Online Marketing cégtől Geiger Tamás nevét talán nem kell bemutatni annak, aki analitikai körökben mozog, előadása mindazoknak érdekes és hasznos lesz, akik szeretnék tisztán látni a két verzió közötti technikai és funkcionalitásbeli különbségeket. A szeminárium másik előadójával, az INTREN analitikai üzletágának vezetőjével, Tóth Nórával szintén sokan találkozhattak már konferenciákon, korábban a Google Analytics szakértők globális vezetőjeként egészen közeli rálátása volt a termék fejlődésére; prezentációjában valós példákon keresztül mutatja be a GA360 előnyeit.

A mostani webinar alkalmával tehát mindketten a GA360 funkcióira fókuszálnak a benne rejlő lehetőségek bemutatásával és a hozzá kapcsolódó pro és kontra érvek megvitatásával, miközben felhívják a figyelmet az újfajta árazás adta lehetőségre is, amely sokak számára lehet épp most aktuális.

Mikor?

2023. szeptember 1-én, pénteken 11 és 12 óra között.

Hol?

A képernyők előtt.

Program:

  • 11:00 – 11:10: Bevezetés – Tóth Nóra (INTREN, analitikai üzletágvezető)
  • 11:10 – 11:30: Mivel tud többet a GA360 az ingyenes GA4-nél? – Geiger Tamás (JabJab Online Marketing, COO)
    Milyen esetben jelenthet előnyt, ha négyszer annyi egyéni dimenziód lehet vagy sokkal több konverziót tudsz meghatározni? Mi az a Privacy Shield, és miért fontos az EU-s adattárolásban? Részletes összehasonlítás az ingyenes és a fizetős termék funkciói között a különböző limitek értékei alapján, és válaszok a nagyvállalatoknál felmerülő adatvédelmi aggályokra.
  • 11:30 – 11:50: Honnan tudom, hogy ez nekem üzletileg megéri? – Tóth Nóra
    Milyen tényezőket érdemes mérlegelni egy ilyen licence beszerzése kapcsán? Hogyan tudja a marketingosztály igazolni a szoftver szükségességét a beszerzés vagy az ügyvezetés felé? És valójában mennyi az annyi? Szó lesz összegekről és példákról, amelyek komoly business KPI mutatókban mérhető fejlődést eredményeztek, és amely eredmény a GA360 nélkül lehetetlen vagy nagyon nehezen kivitelezhető lett volna.
  • 11:50 – 12:00: Q&A moderátora: Tóth Nóra

Ha tehát az év utolsó negyedévének riportjait már stabil háttértudással szeretnétek készíteni, esetleg a 2024-es évre terveznétek az új GA360-as verzióval, akkor mindenképp itt a helyetek!

A webinárium nemcsak az IAB-tagok, hanem minden érdeklődő számára ingyenes. Regisztrálni itt tudtok.

Az online szeminárium támogatója:

Fotó: Myriam Jessier / Unsplash

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.09.01.
Időpont:
11:00 de. - 12:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website

Helyszín

Online