Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mobilpiaci előrejelzések 2023-ra

2023.02.02. @ 9:30 de. - 10:30 de.

Ingyenes

Ahogy a mobileszközökön eltöltött idő globálisan átlagosan napi 5 órára nőtt, még fontosabbá vált az igény, hogy naprakészek legyünk a mobilpiac legújabb trendjeivel kapcsolatban – írja weboldalán a data.ai (korábban App Annie) adatelemzőcég, amely február 2-án, csütörtök délelőttre hirdetett webináriumot, ahol Lexi Sydow, a cég Insights részlegének vezetője mutatja be az idei év legfontosabb, mobilpiaccal kapcsolatos témáit és egyben legfrissebb kutatásukat, amely harminc ország mobilpiacáról állított fel rangsort a bevétel, a letöltések száma és a mobilon eltöltött időt vizsgálva.

Szóba kerülnek többek között a tavalyi évben a globális mobilpiacot meghatározó makrotrendek, ahogyan az is, milyen alkalmazások és játékok kerültek a slágerlisták élére a világ harminc piacán. Kiderül majd, hogyan lehet globális szinten versenyezni az alkalmazásboltokban található több mint hatmillió alkalmazással, és mely szektorok képesek talpon maradni a makrogazdasági ellenszéllel szemben a fintech, a vásárlás, a közösségi média, a streaming, az utazás, az egészség és a fitnesz területen.

A State of mobile névre keresztelt webináriumra regisztrálni itt lehet. A mobilos reklámköltési trendeket, az új költési prioritásokat és az alkalmazásokkal kapcsolatos árérzékenység hátterét is feldolgozó jelentésüket pedig egy regisztrációt követően innen lehet letölteni.

 

Részletek

Dátum:
2023.02.02.
Időpont:
9:30 de. - 10:30 de.
Összeg:
Ingyenes
Honlap:
https://go.data.ai/StateofMobile2023Webinar_EMEA.html

Helyszín

internet

Szervező

Data.ai
View Szervező Website