Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

IAB UK webinárium: Célzás és mérés adatok nélkül

2022.09.05. @ 3:00 du. - 4:30 du.

Ingyenes

Az utóbbi időben komoly változáson megy keresztül a digitális reklámipar a kampányok célzását és mérését illetően. Elég csak az Apple-eszközökön 2021 elején bevezetett, a hirdetői adatkezelésre figyelmeztető IDFA rendszer módosítására gondolni, amely a tavalyi év első felében a közösségi médiás költések terén is éreztette hatását.

De sok a bizonytalanság a harmadik feles cookie-k Chrome-ból való, 2024-re csúsztatott kivezetése kapcsán is. Hogy hogyan lehet egyensúlyozni ezen változások között, és hogyan lehet monetizálni az ingyenesen elérhető, hirdetésekkel megtámogatott webes tartalmakat ebben az egyre kevésbé kiszámítható piaci környezetben, arra az IAB UK szeptember 5-re szervezett, az IAB tagok számára ingyenes webináriumán keresik a választ.

A kétrészesre tervezett első online előadáson szó lesz többek között az adatvédelmi törvényekkel kapcsolatos kihívásokról, az újabb médiacsatornák hirdetési lehetőségeiről és az egy háztartáson belüli több képernyős médiafogyasztás bővülésének hatásairól. A szakértők saját tapasztalataik alapján beszélnek arról, hogyan tudnak a hirdetők a nehezített pálya ellenére is adatokhoz jutni a célközönségük által fogyasztott tartalmak kapcsán.

De a meghívott előadók különböző megközelítésekből vizsgálják majd a kontextus alapú célzás és a független mérés lehetőségeit is, beleértve a legfontosabb téma kibontását: hogyan érhetik el a hirdetők saját célközönségüket és mérhetik kampányaikat anélkül, hogy érzékeny ügyféladatokra támaszkodnának.

A központi téma köré szervezett második előadást Hogyan érintik az adatvédelmi változások a digitális hirdetéseket? címmel szeptember 20-án tartják, amelyre itt lehet regisztrálni.

Illusztráció: PhotoMIX-Company / Pixabay

Kapcsolódó anyagok:

 

 

 

 

 

 

Részletek

Dátum:
2022.09.05.
Időpont:
3:00 du. - 4:30 du.
Összeg:
Ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://www.iabuk.com/events-training/its-not-personal-targeting-measurement-without-data

Helyszín

Online

Szervező

IAB UK
View Szervező Website