Új elnököt választott az IAB Europe

Megosztás

Nicolas Rieul

Az IAB Europe igazgatótanácsa Nicolas Rieult választotta meg új elnökké a szervezet negyedéves igazgatósági ülésén, aki Wlodzimierz Schmidt-et, az IAB Poland vezető tisztségviselőjét váltja a nemzetközi szervezet elnöki székben – jelentették be szerda esti közleményükben.

Az Alliance Digitale (IAB France-LMMA) vezérigazgatói posztját is betöltő Nicolas Rieul a megválasztását követően így fogalmazott:

“Nagyon megtisztelő érzés, és hálás vagyok a bizalomért, amelyet az IAB Europe Igazgatóságának tagjaitól kaptam. Szeretném köszönetemet kifejezni elődöm, Wlodzimierz Schmidt elkötelezettségéért is, aki az IAB Europe teljes csapatával és Townsend Feehan vezérigazgató támogatásával együtt figyelemre méltó munkát végzett. Tisztában vagyok az előttünk álló feladatokkal, és tagjainkat szeretném biztosítani arról, hogy büszkén képviselem a teljes iparágat Európa-szerte.”

Az IAB France-LMMA kulcsfontosságú pillanatként említette Rieul kinevezését, amely által tovább erősödhet az együttműködés az IAB Europe és a nemzeti IAB-k között minden fontos, a digitális iparágat érintő kérdésben, amelyek mind közös és egységes választ igényelnek.