Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A mesterséges intelligencia kihívásairól tart workshopot az EMOK

2023.10.06. @ 1:00 du. - 3:00 du.

IAB-tagsággal ingyenes

Generatív mesterséges intelligencia (MI), neurális hálózatok, algoritmizált hirdetési piac, MI-vezérelt üzleti modellek, MI-re épülő kutatási módszerek, etika és megbízhatóság – csak néhány kulcsszó, amelyekről egyre többször beszélünk és egyre többet fogunk hallani. Október első péntekén sok más mellett ezen kifejezések is szóba kerülnek az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért (EMOK) szervezet online workshopján, amelynek célja, hogy kilépjen az általános tudományos és üzleti MI-diskurzusból, és sokkal inkább azokról a kihívásokról nyisson vitát a marketing, média, reklám, kommunikáció és információs technológia szakterületeken, amelyek a közeli jövőben megkerülhetetlenné válnak.

Szó lesz majd az adatvezérelt marketing szabályozásáról, a mesterséges intelligencia oktatásban és munkaerőpiacon lehetséges szerepéről, felvázolnak majd jövő-forgatókönyveket, és bemutatják, hogy milyen lehet a jövő digitális felhasználója, fogyasztója vagy B2B partnere. Vagyis a workshop előadói igyekeznek majd proaktívan, olykor provokatívan reflektálni a jelen és a jövő trendjeire, hogy segítsenek a résztvevőknek jobban megérteni a már jelenleg is zajló változásokat, és felismertetni velük ebben a folyamatban a szerepüket és felelősségüket.

Előadók:

• Dr. Falyuna Nóra, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem TTK vezetője, MTA Bolyai ösztöndíjas kutató
• Huszics György, a Carbon Crane alapító-tulajdonosa
• Lázár Viktor, a Brickz Technologies ügyvezetője
• Papp László, a Gartner képviselet vezetője
• Dr. Ságvári Bence, az Indiana University Bloomington vendégprofesszora

A workshopot megnyitja és a beszélgetéseket moderálja: Dr. Fehér Katalin, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense, az AI Media Research alapítója, a Horizon Europe NGI Transatlantic Program munkatársa.

Mikor?
2023. október 6. péntek 13 órától 15 óráig.
Regisztrálni ezen az oldalon lehet október 2. éjfélig.

Hol?
Online közvetítés a MS TEAMS-csatornán keresztül.

Részvételi díj:
Az esemény az IAB Hungary tagjai számára ingyenes, a jelentkezési űrlapon ezt az “IAB tagja vagyok” kiválasztásával lehet jelölni. A workshop az idei évre EMOK tagsági díjat befizető EMOK-tagoknak szintén díjmentes, minden más érdeklődőnek 5000 forint plusz áfát kell fizetni a részvételért.

Illusztráció: Gerd Altmann / Pixabay

Kapcsolódó témák:

 

 

Részletek

Dátum:
2023.10.06.
Időpont:
1:00 du. - 3:00 du.
Összeg:
IAB-tagsággal ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
https://emok.hu/hu/hirek/aktualitasok/589-emok-mi-kihivasok-a-media-kommunikacio-es-informacios-iparagakban-workshop

Helyszín

Online

Szervező

EMOK
Email
info@emok.hu
View Szervező Website