Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Fenntarthatóság, innováció és növekedés: Májusban ismét a madridi Interacton találkozik a digitális szakma

2023.05.23. - 2023.05.24.

Az IAB Europe tizenhatodik alkalommal rendezi meg májusban a már hagyománnyá vált, legnagyobb éves eseményét, az Interactot, amelyen európai hirdetők, iparági szakértők, ügynökségek és médiatulajdonosok találkoznak, inspirálódnak és cserélnek tapasztalatot egymással. A madridi Interact 2023-as társrendezője az IAB Spain.

A helyszín változatlan, a tavalyi évhez hasonlóan a rendezvényt idén is a kortárs művészetnek teret adó, madridi Círculo de Bellas Artes (CBA) kulturális központ izgalmas épületében tartják, amelynek tetőterasza gyakran felkerül az utazós blogok legizgalmasabb madridi perspektívákat kínáló épületekről szóló top tízes listáira.

Círculo de Bellas Artes tetőterasza (Fotó: circulobellasartes.com)

A kétnapos rendezvényen a digitális reklám és marketing szakma képviselői számos előadásra, panelbeszélgetésre ülhetnek be, de ahogy a szervezők ígérik, bőven adnak lehetőséget a kapcsolatépítésre is. Az idei esemény fókusztémáját az innováció, növekedés és fenntarthatóság hármasában fogalmazták meg, utóbbi kapcsán az adatvédelem kérdése is szóba kerül, a 2023-as évet pedig összességében a cselekvés éveként definiálták az iparág számára. A fentiek mellett kiemelten foglalkoznak majd az alábbi témákkal is:

  • Digitális reklámköltés Európában – az IAB Europe 2022-es AdEx Benchmark jelentése
  • Retal média helyzete Európában – legfontosabb fejlemények, kihívások és lehetőségek
  • Connected TV – Mi várható CTV fronton Európában?
  • Future Forward – A legfontosabb innovációk 2023-ra
  • Bizalom és átláthatóság
  • Politika és érdekképviselet

És ahogy az lenni szokott, idén is az Interact rendezvényen tartják a MIXX Awards Europe és az IAB Europe Research Awards díjátadót, amelynek gálavacsoráján a kontinens legjobb digitális hirdetési kampányaiért és kutatási projektjeiért vehetik át az elismeréseket a két pályázat nyertesei. A két pályázatról bővebben itt írtunk.

A folyamatosan frissülő program és az előadók névsora miatt a rendezvény honlapját érdemes böngészni, belépőjegyeket pedig március 17-ig kedvezményes áron ezen az oldalon lehet foglalni.

 

 

Részletek

Kezdés:
2023.05.23.
Vége:
2023.05.24.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/interact/

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website

Helyszín

Circulo de Bellas Artes
C. de Alcalá, 42.
Madrid, 28014 Spanyolország
+ Google Térkép
View Helyszín Website