Tóth Nóra: Honnan tudom, hogy a GA360 nekem üzletileg megéri?

Szeptember elsején újabb, mindenki számára ingyenes online szemináriumot tartottunk az Analitika Munkacsoport szervezésében és az INTREN támogatásával, amelynek fókuszában a GA4 által biztosított újszerű riportok alkalmazása mellett a Google Analytics 360 állt. A webinárium mindkét előadójának szándéka az volt, hogy prezentációik végére pontosan kiderülhessen, kinek és miért érdemes elgondolkodnia a Google Analytics nagyvállalati verziójának használatán.

Na, de milyen tényezőket érdemes mérlegelni egy ilyen licence beszerzése kapcsán? Hogyan tudja a marketingosztály igazolni a szoftver szükségességét a beszerzés vagy az ügyvezetés felé? És valójában mennyi az annyi? Tóth Nóra, az INTREN analitikai üzletágának vezetője előadásában valós példákon keresztül mutatta be a GA360 előnyeit, amelyek komoly business KPI mutatókban mérhető fejlődést eredményeztek, és amely eredmény a GA360 nélkül lehetetlen vagy nagyon nehezen kivitelezhető lett volna.

Az online szeminárium első részét, amelyben Geiger Tamás, a JabJab Online Marketing operatív vezetője a két verzió közötti technikai és funkcionalitásbeli különbségekről beszélt, idekattintva éritek el.