Pályázatot hirdet a digitális közönségmérésre a DKT

Megosztás

Közeledve az 5 éves szerződés lejártához a DKT Közgyűlése november 15-ei találkozóján elfogadta a 2018-2022 közötti időszakra megfogalmazott pályázati feltételeket, és ezzel hivatalosan is megkezdődik a nemzetközi közönségmérési szolgáltatók közötti verseny a következő időszakra.

A DKT egyesíti a hazai digitális közönségmérésben érdekelt médiatulajdonosok, értékesítési hálózatok és médiaügynökségek csoportját. A 2012-ben alakult szervezet időben előre gondolkodva nyilvános pályázatot hirdet a közönségmérési szolgáltatás biztosítására a 2017 december 31-et követő időszakra. A pályázat legfontosabb célja, hogy a jelenleg is működő kutatás zökkenőmentesen folytatódjon a legjobb paramétereket kínáló kutatóintézet kiválasztásával.

A pályázóktól elvárja a megrendelő, hogy kötelező érvényű ajánlatot adjanak az analitikai, forgalommérési és közönségmérési szolgáltatásokra mind a web, mobil, tablet területen, valamint a stream videó mérésben. Ezen felül opcionális ajánlati elemként került a kiírásba a reklám-közönségmérés, a tervezőszoftver valamint a programmatic terület támogatása.

A pályázat nyilvános, bármely vállalkozás részt vehet rajta, amely teljesíti a feltételeket. Előreláthatóan 2017 tavaszán várható végleges eredmény.

További információt Máth András projektvezető, a DKT elnöke tud biztosítani: [email protected]