A női és a sportoldalaknak jött be a július

Megosztás

Nyári toplista a Dkt.hu-tól.

2017 júliusában folytatódott a júniusban beinduló trend: a. női tematikájú oldalak látogatottsági menetelése bizonyos site-ok esetében egészen elsöprő növekedést mutatott. A klasszikus, nőket célzó site-ok mellett folytatódott a gasztrooldalak forgalmának növekedése is.

Ahogyan azt a Dkt.hu az előző havi gyorsjelentésében is jelezte, növekedést várt júliusra a vizes vb miatt a sportoldalak látogatottságában, ez be is következett. Feltehetően a sporteseményről való aktív híradások nyomán a hatás átterjedt a híroldalakra is, amelyek a nyári hónap ellenére tudták kisebb-nagyobb mértékben növelni a fogalmukat júniusról júliusra, igaz, ez a hatás csak havi szinten mutatkozott meg, a napi átlagos forgalmon nem érződött.

A nyári könnyedség ellenére a bulvár tematikájú oldalak közül több is látogatószám-visszaesést könyvelhetett el.

Az előzőeknek megfelelően a hálózatok havi látogatottságán alapuló rangsorban történt több változás, annak megfelelően, hogy milyen site-ok tartoznak egy-egy portfólióba, a napi átlagos látogatószámok alapján kirajzolódó lista – egy-két helycserét leszámítva – érdemben nem tartogatott meglepetést a hazai digitális forgalom alakulását követők számára.

Dashboard 1
Dashboard 3