Indul az IAB Hungary szolgáltatás tára

Megosztás

2019 első negyedévében indul az Iab.hu weboldalon az új szolgáltatás, amely a tagokat és a szolgáltatásaik iránt érdeklődő cégeket egyaránt segíteni kívánja.

Mit csinálnak az IAB tagcégek? Milyen esetben érdemes keresni IAB tagcéget? Melyik IAB tagcég ad megoldást a problémámra? Ismerős kérdések ezek? Akik rendszeresen figyelik a netes szakmai, vállalkozói csoportokat, találkozhatnak hasonló kérdésekkel.

Ki tud programmatic kampányt csinálni? Kit érdemes keresni, ha online kutatást szeretnék? Hol érdemes hirdetni, ha férfiakat akarok elérni? Sokaknak – még – az IAB nem jut eszükbe, hogy ott kérdezzenek, de célunk az, hogy az IAB ilyen esetekben is minél több embernek az eszébe jusson.

Több olyan projektet is elindítottunk az elmúlt időszakban, amely a tagokat segíti. Ezek egyike az IAB Szolgáltatás Tár, amely egy mindenki számára elérhető adatbázis a tavaly megújult weboldalunkon, s amely a célok szerint választ ad a fenti kérdésekre is. A Szolgáltatás Tár kívülről nézve katalógus, miközben a tagok számára olyan felület, ahol rendszeresen tudják frissíteni az adataikat is.

Az adatbázisban az IAB Hungary tagjai mutatkozhatnak be, és nemcsak a cégek alapadatai lesznek benne elérhetőek, hanem a tevékenységeik bemutatása is. Az IAB célja az új szolgáltatással, hogy egyrészt nagyobb láthatóságot biztosítson a tagoknak, másrészt az érdeklődők könnyebben találhassanak soraiból megbízható szakmai partnereket.

A Szolgáltatás Tár 2019 első negyedévében fog elindulni, fejlesztője az ötletgazda Onlinemarketing.hu Kft. A projekt érdekessége, hogy az IAB projektpályázatán ez lett az első helyezett.

Ha a céged IAB tag, és szeretnétek ti is láthatóbbá válni, vagy csak érdekel a szolgáltatás tár, ezen a címen érdeklődhetsz: [email protected]