Bemutatjuk tagjainkat: Nilsimedia

Megosztás

Kérdéseinkre dr. Sárosi Izabella, a Nilsimedia üzleti igazgatója válaszolt.

csapatfoto-2019-április_nilsimedia

Mivel foglalkoztok, mi az elsődleges szolgáltatásotok a magyar digitális piac számára?

Cégünk egy teljes körű, kis- és középvállalkozások segítésére, támogatására alakult vállalat. Induló vállalkozásoknak szeretnénk megkönnyíteni a piacra lépést és támogatni őket az online marketing eszközeivel. Tudjuk, hogy nem könnyű egy induló vállalkozásnak, de egy kicsinek még nehezebb, így ezért ezt a piacot céloztuk meg. Teljes körű marketingben is tudunk segíteni, de az elsődleges szolgáltatásunk az üzleti microsite-ok és az azokhoz kapcsolódó eDM rendszerek. Ezeket az oldalakat a kitalálástól kezdve a kreatív anyag elkészítésén át a fejlesztésig vállaljuk.

Mit fontos még tudni rólatok?

A kisvállalkozások marketingjén felül azért nagyobb cégekkel is együtt dolgozunk, számos telekommunikációs cég, biztosítók vagy éppen bankok vannak az ügyféllistánkon. Minden vállalkozásnak az anyagi lehetőségeihez szabjuk a saját kampányát, így nem érheti csalódás azokat sem, akiknek alacsonyabb induló tőke áll rendelkezésére, amit marketingre fordíthatnak.

Mi volt az elsődleges oka annak, hogy beléptetek az IAB-ba? Mit vártok a szervezettől?

Az IAB tagsággal az a célunk, hogy felkerüljünk a hazai és esetlegesen a külföldi digitális reklámipar táblájára. Részt akarunk venni a digitális marketingmegoldások népszerűsítésében, valamint magunkat is fejleszteni és első kézből elsajátítani az új trendeket és megoldásokat.

A mostani időszakban szerintetek mi a digitális kommunikációs iparág előtt álló legnagyobb feladat?

Elég nagy kihívás, hogy a magyar vállalkozások még gyakran a régi, elavult berögződések mentén kommunikálnak. Nehéz őket ebből kimozdítani. Kevésbé nyitottak az integrált megoldásokra, holott sokszor költséghatékonyabbak lennének ezek a megoldások. Mi is küldetésünknek tekintjük, hogy megismertessük ezeket az eszközöket a hazai vállalkozókkal és rájöjjenek, hogy mennyi lehetőség rejlik az online marketingben.