Jó hangulatban telt az IAB Hungary nyílt napja

Megosztás

A szeptember 15-i “IAB Café Live – Back To Work” elnevezésű eseményünkre sokan jöttek el, és érezhetően mindenkinek jólesett ennyi idő után újra személyesen találkozni.

A rendezvényre 84 fő regisztrált, és a késő délután, kora este során közel ennyien meg is jelentek a Budapest Gardenben.

Kenessey Adrien, az IAB Hungary ügvezetője bevezetőjében elmondta: az esemény ötletgazdája Erdélyi Eszter volt, aki nyáron vette át az IAB Hungary Digitális videó munkacsoportjának irányítását, de a többi munkacsoport is lelkesen csatlakozott a kezdeményezéshez. Így született meg a nyílt nap koncepciója. Az ügyvezető egyúttal megköszönte az Atmedia és a Project Agora szponzori támogatását, akiknek köszönhetően az elképzelés valóra válhatott.

Sopov István, az IAB Hungary elnöke hozzátette: a szakmai szövetségen belül a legfontosabb munka a munkacsoportokban zajlik, ezért is örül neki, hogy ebbe most mindenki betekintést nyerhet.

Ezt követően az egyes munkacsoportok tematikus asztalainál egy-másfél órás szakmai eszmecsere következett, amit pedig kötetlen beszélgetés követett.

Nagyon köszönjük a résztvevőknek, hogy eljöttek az eseményre! Bízunk benne, hogy a közeljövőben újra minél több hasonló, személyes találkozásra lesz lehetőség.