Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Milyen egy jó videós hirdetés, és hogy készül? – Gyertek, IAB Cafén mutatjuk!

február 8. @ 9:30 de. - 1:00 du.

Most, hogy véget ért az év leghosszabbnak tűnő – szervezésre azonban ideális – hónapja, megnyitjuk a 2024-es rendezvényes szezonunkat és egy rendhagyó, díjátadóval egybekötött, videós hirdetések témája köré épülő IAB Caféra hívunk titeket, amelyet február 8-án az Irányi Palota tükrös báltermében tartunk. A szakmai délelőttön a GKID piackutató segítségével térképezzük fel a hazai streaming piacot; megnézzük, hogy mi változott az első, hazai mozgóképes kutatásunk, a Total Video 2022-es kiadványban is már elemzett állapothoz képest, majd képzeletben egy kreatív műhelybe utazunk, hogy kiderítsük, hogyan készülnek a legütősebb videós hirdetések.

Persze lesz majd kerekasztal-beszélgetés is, ahol piaci szereplők beszélnek arról, milyen környezetben működnek komfortosan a videós reklámok, és ünnepélyes keretek között ezen a rendezvényen adjuk át a legjobbaknak járó Év digitális videós hirdetése díjat is. A pályázatot tavaly nyáron a Digitális videó Munkacsoport hirdette meg azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet az online videós tartalmakban a márkák üzeneteit kreatívan megfogalmazó csapatok munkájának jelentőségére, és a legjobb, legbátrabb megoldások készítőit díjazza. A zsűriben hét kreatívipari szakember bírálta el a pályázatokat, róluk ebben a korábbi posztunkban olvashattok.

Program:

  • Az Év digitális videós hirdetése 2023 pályázat bemutatása és díjátadója – Kovács Gergő (Omnicom Media Group) és Erdélyi Eszter (Atmedia, Digitális videó Munkacsoport vezető)
  • A streaming piac jelenlegi helyzete, a legfrissebb kutatás rövid összefoglása – Madar Norbert (GKID)
  • Hol és hogyan születnek a jó videós hirdetések? Tényleg csak kreativitás kell hozzá? – Jedlicska Márton (Publicis Groupe Hungary)
  • A jó kreatív vajon mennyit dob egy videós hirdetésen? – Kerekasztal-beszélgetés piaci szereplőkkel: Pánczél Gabriella (Nestlé), Serbán Diána (Publicis), Erdélyi Eszter (Atmedia), Horváth Tamás (Teads), Kovács Gergő (Omnicom Media Group), Kovács Péter (Google) és Sallai Ervin (ACG). A beszélgetés moderátora: Barnóth Zoltán (Adaptive Media).

Mikor?
2024. február 8-án 9:30-tól kb. 12:30 óráig (regisztráció 9-től)

Hol?
Irányi Palota (Publicis House, 1053 Budapest, Irányi utca 17.)

Belépő:
Az IAB Café az IAB Hungary tagjai és a Hirdetői Klub tagjai számára ingyenes, de a részvétel regisztrációhoz kötött, amit ide kattintva tehettek meg. Azon érdeklődők, akik nem tagjai a szervezetnek, 40 000 forint plusz áfa áron válthatnak belépőt. Az eseményen minden érdeklődő kollégát szeretettel várunk.

Az IAB Café támogatói:

A rendezvényhez a helyszínt biztosítja:

Illusztráció: Geralt / Pixabay

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
február 8.
Időpont:
9:30 de. - 1:00 du.
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://iab.hu/

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website

Helyszín

Irányi Palota (Publicis House)
Irányi utca 17.
Budapest, 1053
+ Google Térkép