Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Most van ideje váltani! Ingyenes online képzés a Google Analytics 4-ről mindenkinek!

2023.05.24. @ 2:00 du. - 4:00 du.

Online marketingesek, digitális médiatermékek szerkesztői és webáruházakat üzemeltetők számára is fontos dátum közeleg: 2023. július 1-től nem lehet többé adatokat gyűjteni és weboldalt elemezni a Google Analytics 3-as verziójában. A Universal Analytics felületét felváltó GA4-re legkésőbb június utolsó napjáig mindenkinek át kell állnia, amely az eddigi legjelentősebb és legtöbb feladatot adja az eszköz indulása óta. Ezért az IAB Analitika Munkacsoportja egy mindenki számára ingyenesen elérhető, kétórás online alapozó képzést tart május 24-én, amely során az átálláshoz szükséges legfontosabb teendők mellett szóba kerülnek az esetleges buktatók, az új generáció kínálta lehetőségek és a GA4-es váltással járó költségek is.

Előadók:

  • Google Analytics 4: Az evolúció következő foka
    Események és attribúciók – mire kell figyelni, milyen nagyobb változások vannak a Universal verzióhoz képest, és egyáltalán miért kell váltani? A leggyakoribb hibák az átállás kapcsán és újdonságok a szerver oldali mérésekben. Szabó Balázs (HD marketing, PPC és Analitika Divízió vezető)
  • Minden, amit az átállásról tudni kell!
    UA mérések átmentése, új események mérése, riportok készítése, megváltozott mutatók és új session logika – Hogyan tervezzük meg a váltást? Einger Gergő (Mito, Digital Analytics Team Lead)
  • Átállás a Google szemszögéből – Vadász Illés (Google Magyarország, Industry Manager)

Időpont:
2023. május 24., szerda 14 és 16 óra között

A rendezvény a HD Marketingnek köszönhetően nemcsak az IAB-tagok, hanem minden érdeklődő számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt lehet. Az online közvetítés linkjét a megadott e-mail címre május 23-ig elküldjük.

Fotó: Myriam Jessier / Unsplash

Kapcsolódó:

 

Részletek

Dátum:
2023.05.24.
Időpont:
2:00 du. - 4:00 du.
Esemény kategóriák:
,
Esemény címkék:
, , ,
Honlap:
iab.hu

Helyszín

Online

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website