Ismét díjaztuk a digitális marketing témában készült legjobb szakdolgozatokat

Megosztás

Március 22-én, péntek délelőtt adtuk át a 2023-as évi Legjobb szakdolgozat a digitális marketingről pályázatunk nyerteseinek járó díjakat az Atmedia székházában. Idén egy szegedi és egy budapesti egyetem hallgatója vihette haza a legjobb pályamunkáért járó oklevelet.

A versenyre beérkezett 26 nevezésből nyolc alkotás került a döntőbe róluk korábban itt írtunk , közülük két pályázó és konzulenseik részesültek pénzbeli jutalommal járó elismerésben. A Médiakutató folyóirat az alapszakos nyertesnek különdíjként egy publikálási lehetőséget is felajánlott. A zsűri döntése alapján az alábbi szakdolgozatok lettek a 2023-as év legjobbjai:

Alapszakon:

  • Dolgozat címe: “Vizuális közösségi média tartalmak hatása a testképre és elégedettségre – egy szemkamerás vizsgálat eredményei fiatal nők körében”
  • Szerző: Dér Dorottya Noémi (Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Kar, kereskedelem és marketing alapszak)
  • Konzulens: Huszár Sándor
  • A nyertessel készült interjú itt olvasható.
Huszár Sándor, az SZTE oktatója, középen Dér Dorottya Noémi alapszakos nyertes, a kép jobb oldalán Török Diána, az IAB Hungary Legjobb szakdolgozat pályázatát támogató GroupM Akadémia vezetője

Mesterszakon:

  • Dolgozat címe: Az internet cuki sztárjai
  • Szerző: Nagy Diána (Budapesti Corvinus Egyetem, Marketing mesterképzési szak)
  • Konzulens: Dr. Csordás Tamás Viktor
  • A győztessel készült interjú itt olvasható.

A nyertes pályamunkákat IAB-tagjaink a Dokumentumtárunkban közvetlenül is elérik: a 2023-as év legjobb alapszakos dolgozata itt, a legjobb mesterszakos dolgozata pedig itt olvasható.

Dr. Csordás Tamás Viktor, Budapesti Corvinus Egyetem oktatója, Nagy Diána mesterszakos nyertes és Novák Dániel, a Legjobb szakdolgozat versenyét támogató OMD digitális vezetője

A pályaművek értékelésében a szponzorok részéről Erdélyi Eszter (Atmedia), Néz Kata (OMG) és Török Diána (GroupM), az IAB Hungary vezetőségéből Kenessey Adrien projektvezető, Papliczky Pál ügyvezető és Sopov István elnök vett részt. A zsűri az IAB Hungary Oktatási- és az Influencer Munkacsoportjának tagjai mellett idén már a hazai egyetemek oktatóiból álló Oktatói Klub tagjaival is kiegészült. Szeretettel gratulálunk a díjazottaknak! A díjátadón készült fotókat a videó alatti képgalériában találjátok.

Indul a 2024-es pályázat!

Az Atmedia, a GroupM Akadémia és az OMD támogatásával hatodik alkalommal is meghirdetjük a Legjobb szakdolgozat a digitális marketing címmel kiírt pályázatunkat. Pályázni bármely hazai vagy EU/társult országban szerzett alap- vagy mesterszakos dolgozattal lehet, amelyet 2023. augusztus 1. és 2024. július 31. között védett meg a szerzője.

A pályázat feltételei:

– sikeresen letett záróvizsga, legalább jó (4) minősítésű szakdolgozattal
– digitális marketinggel foglalkozó szakdolgozat
– kitöltött jelentkezési lap

A jelentkezéseket 2024. november 30-ig várjuk ezen az oldalon keresztül. Eredményhirdetésre a bírálatokat követően, várhatóan 2025. márciusában kerül sor.

A tavalyi verseny győzteseiről itt, a két évvel ezelőtti pályázat nyerteseiről itt, a Covid-járvány miatt összevont 2019/2020. évi nyertesekről itt, a 2018-as díjazottakról pedig itt lehet olvasni. Minden egyéb információt megtaláltok a Legjobb szakdolgozatoldalán. Az alábbi videó a tavaly márciusi díjátadóról készült.

Fotók: Koncz Márton