Rendezvényajánló: employer branding a buzzwordön túl

Megosztás

Mi van a babzsákfotelen és a csocsóasztalon túl? Employer branding témában szervez tudásmegisztó délutánt tagunk, a HRENKO Digital Agency, amelyre tagi kedvezménnyel jöhetsz. Olvasd el az ajánlót!

Jó munkatársakat találni sosem volt olyan nehéz, mint 2019-ben. A külföldi szerencsét próbálás, az egyetemi évek elnyújtása, a kielégíthetetlen igények mind-mind nehezítik a munkaerőpiac foglalkoztatói oldalának helyzetét. Az ügy azonban nem reménytelen, ugyanis van valami, ami segít abban, hogy a tökéletes munkavállalók találjanak rád és ne neked kelljen őket felkutatni!

Nem, nem a babzsákfotel-csocsó asztal-home office hármasra gondolunk, hanem az év kulcsszavára, ami egy ideje minden vállalatvezető és HR-es fejében ott motoszkál, és ami a kulcs lesz a sikerhez: employer branding.

Az employer branding nem csak a szokásos bullshit buzzword, hanem nagy múltra visszatekintő multidiszciplináris terület. A vállalati márkaépítés az, ami a Coca-Colát és mondjuk a Nutellát teszi. Valami, ami megkülönbözteti a vállalatod, valami, amiről egyből a cég fog az emberek eszébe jutni, ha munkahelyet keresnek, ahogy az üdítőről a Coca-Cola, a mogyorókrémről pedig a Nutella ugrik be.

Ez mind jól hangzik és rengetegen beszélnek is a témáról, megoldási kulccsal azonban szinte sehol sem találkozni. Amennyiben te szeretnél valós megoldásokat, esettanulmányokat és jövőbe mutató tippeket kapni, gyere el Budapest egyik legjobb szakmai közösségébe, és merülj el a szervezeti márkaépítés témakörében a HRENKO Digital Agency és Mérő László segítségével egyetlen izgalmas délután alatt! Hallgasd meg a Magyar Telekom, a Burger King Magyarország, a DreamJobs és az OHE  szakembereinek előadásait, érezd jól magad és változtasd meg céged jövőjét!

Helyszín: Millenáris Startup Campus, Budapest

Időpont: 2019. március 6.

Az eseményről további információ itt: https://www.hrenko.hu/esemenyek/digital-session-employer-branding/
Az IAB tagi kedvezmény igénybevételéhez szükséges kódról pedig hétfői tagi hírlevelünkből értesülhetsz.