MédiapiacON: az adatkezeléstől az okos városig

Megszületett a Médiapiac június 5-6-án megrendezésre kerülő konferenciájának részletes programja. Az érdeklődők egy plenáris és négy szekció teremben találkozhatnak az ország elismert szakembereivel.

Várhatóan a legnagyobb érdeklődés az adat szekció iránt mutatkozik majd, ahol a résztvevők választ kaphatnak olyan kérdésekre, mint hogy milyen adatokat gyűjt a Facebook, vagy hogy egy átlagos online hirdetési kampány során keletkezett napi 1 millió adatsorból miért csak kb. 12 sornyit használunk.

Az érdeklődők előadásokat hallgathatnak arról, hogyan lehet felhasználni a rendelkezésre álló információt az online kommunikáció fejlesztésére, és mennyire vagyunk tudatosak, ha személyes adataink megosztásáról van szó. Egyúttal bemutatásra kerülnek az X és Y generáció személyes adat-megosztási szokásait felmérő friss kutatás eredményei.

Megtudhatjuk, hogyan juthatunk olcsón, hatékonyan információkhoz, hogyan lehetséges a rejtőzködő, vagy rejtőzködni vágyó fogyasztók elérése, és hogy milyen kreatív válaszok adhatóak az adatrobbanásra.

Az influencer szekcióban körüljárják a hitelesség, a női energiák és az influencer, mint veszélyforrás témákat.

Képet kaphatunk a médiapiac erőviszonyairól, illetve előzetest láthatnunk a Whitereport Financial friss elemzéséből a stage-backstage szekcióban.

város szekcióban fókuszban a smart város, a városmárka, a fenntartható város, illetve a városmarketing aktuális kérdései, továbbá itt kerül sor 2019. június 5-én, 16 órakor a Magyar Marketing Szövetség Városmarketing Díjának ünnepélyes átadására is.