IAB Café LIVE: a pandémia hatása az influencer marketingre

Megosztás

Dr. Kapi Anikó, az IAB Hungary Influencer munkacsoportjának vezetője elárulta, mivel fognak foglalkozni a szeptember 15-i nyílt napunkon.

A jövő szerdán esedékes rendezvényen azt szeretnénk körbejárni, hogy az influencer marketingben mit okozott a pandémiás időszak az ügynökségeknek, a hirdetőknek. Erre az eszmecserére és piacikörkép-elemzésre kitűnő alkalom az IAB Café LIVE, végre személyesen!!!

Érdekes a platformok szerepének a változása is. Vannak, amelyek gyengültek és vannak olyanok is, amelyek erősebbek, mint valaha. Természetesen az ezzel kapcsolatos kihívásokat is kezelnie kell a szektornak, miközben a jogi elvárásoknak is meg kell felelni.

Kíváncsiak vagyunk, hogy mi a helyzet a piacon. Mi a trend most, mit gondolnak a szektor specialistái a fogyasztói igényekben bekövetkező változásokról, és mit szeretnének a hirdetők? Személy szerint azt gondolom, hogy az eszmecsere, az elmúlt időszak elemzése lehetőséget ad arra, hogy felmérjük hol tartunk és mik a további célok.

Mint, ahogy minden, az influencer marketing is változik, de MI vagyunk azok, akiknek erre a változásra reagálni kell és a lehetőségeket pedig megragadni. Várunk mindenkit az IAB nyílt napjára, hogy csatlakozzon a beszélgetésünkhöz, és őszintén tegye hozzá a véleményét, akár pozitív, akár negatív az elmúlt időszak tekintetében, mert mindkét oldalból építkezni lehet és sokat tanulni. Ami biztos, hogy a digitális tér most abszolút gyorsabb tempót vár el a piaci szereplőktől.

Gyertek a nyílt napra, várunk benneteket!

 


 

Rendezvény: Back To Work – IAB Café LIVE!

Időpont: 2021. szeptember 15. 17:00-23:00

Helyszín: Budapest Garden (III. Árpád fejedelem útja. 125.)

Támogatók:


 

Az esemény díjmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálj már most!

A rendezvényen hét másik munkacsoport is munkájába is betekinthetsz. További információkért kattints ide!