Bemutatjuk tagjainkat: Httpool

Megosztás

Kérdéseinkre Door-Szabó Nóra, a Httpool Magyarország kereskedelmi igazgatója válaszolt.

Mivel foglalkoztok, mi az elsődleges szolgáltatásotok a magyar digitális piac számára?

A Httpool, az Aleph Group leányvállalataként a Twitter, a Snapchat, a Spotify, és az AdColony márkák kizárólagos képviselője és a TikTok kiemelt partnere Magyarországon. Azokban az országokban képviseljük a fent említett platformokat, ahol azok nem rendelkeznek saját irodával. Nem ügynökségként dolgozunk, hanem gyors és egyszerű támogatást nyújtunk, speciális együttműködést teszünk lehetővé ezekkel a platformokkal ügyfeleink számára. És mivel együttműködő partnereink ezek a platformok, nem számítunk fel külön díjat a hirdetési tanácsadásért és az általunk nyújtott szolgáltatásokért sem.

Mit fontos még tudni rólatok?

Anyavállalatunk, az Aleph Group világszerte több mint 90 országban van jelen. Globális szinten együttműködünk a Meta, a Twitter, a Snapchat, a Tripadvisor, a TikTok és számos más platformmal. Nemcsak globális know-how-t tudunk nyújtani magyarországi hirdetési partnereinknek, hanem budapesti irodánkból hozzáférést is biztosítunk a globális piacokhoz. És az egyszerűség kedvéért pl. forintban tudunk számlát adni és kampánymenedzseri feladatokat is vállalunk, tehát ténylegesen full service-t kínálunk.

Mi volt az elsődleges oka annak, hogy beléptetek az IAB-ba? Mit vártok a szervezettől?

Világszerte az IAB partnerei vagyunk, ezért természetes volt, hogy Magyarországon is csatlakozunk. Meggyőződésünk, hogy az IAB-val együtt értékes szolgáltatásokat tudunk nyújtani az IAB magyarországi tagjainak is.

A mostani időszakban szerintetek mi a digitális kommunikációs iparág előtt álló legnagyobb feladat?

Az ágazatunk dinamikusan változik. Egy új hirdetési lehetőség érkezik egy alkalmazásba, vagy egy globális trend hozzánk is eljut: erre rögtön reagálni, és rögtön a helyes megoldással előállni mindenképpen kihívás. Magyar csapatunk az Aleph Group globális tudására támaszkodhat, és közösen a lehetséges kihívások könnyebben leküzdhetők.