Interact 2022: letölthető prezentációk és visszanézhető videók

Megosztás

Az IAB Europe legnagyobb eseménye méltó összefoglalót kapott: a szervezet blogjában minden programelemről részletesen beszámolnak: szövegben, képekkel, videókkal és letölthető fájlokkal.

A május 25-én és 26-án megrendezett Interact 2022 két év után végre újra olyan esemény volt, amelyen személyesen lehetett részt venni, ezúttal a spanyol fővárosban. Korábban már írtunk róla, milyen volt a rendezvény Dr. Kapi  Anikó szemével, aki az IAB Hungaryt képviselte, és persze beszámoltunk arról is, hogy szokás szerint itt mutatták be először a friss európai reklámköltési adatokat.

A szervezők ennél jóval részletesebb, kifejezetten gigantikus összefoglalót készítettek. Egy több mint kétperces videón kívül az esemény két napjáról különkülön blogposztban emlékeztek meg. A két beszámolóban több mint egy tucat előadásról találhatunk szöveges leírást, fotót, letölthető prezentációt és videofelvételt.  Végül, de nem utolsósorban a MIXX Awards Europe és az IAB Europe Research Awards díjkiosztója is saját összefoglalót kapott.

Aki csak a videókra kíváncsi, elérheti őket az IAB Europe YouTube csatornáján, az első és második nap fényképeit pedig a Facebookon lehet megtekinteni.

Az IAB Europe nagy sikerként könyvelte el a rendezvényt, és már most bejelentette, hogy 2023-ban is várja az érdeklődőket az Interact 2023-ra, egy másik európai fővárosban.