Megalakult az IAB Hungary PPC Munkacsoportja

Megosztás

Megalakult az IAB Hungary tizedik munkacsoportja PPC néven, amelynek legfontosabb célja, hogy az ernyőszervezet részeként lehetőséget adjon a közös gondolkodásra, a PPC hirdetési modellel kapcsolatos legújabb ismeretek átadására, és olyan egységes ajánlásokat fogalmazzon meg a pay per click alapú vásárlásban érdekelt piaci szereplők számára, amelyek ezen hirdetési szegmens sikeres működéséhez, alakításához szükségesek.

Mindeközben a munkacsoport kiemelten foglalkozik majd a teljes kreatív iparágat érintő egyik legégetőbb problémával, a szakemberhiánnyal is, ezért a jövőben azon dolgozik, hogy segítse a kvalifikált munkaerő és a cégek egymásra találását. Ennek érdekében a piacon jelenleg elérhető képzések közül a leghitelesebb, minőségi tudást adó lehetőségeket kiválasztva, minden – a folyamatos tanulásra nyitott – szakmabelit támogasson az önképzésben, és egyben visszacsatolásokat gyűjtsön a különböző szakmai oktatási programok sikereiről.

A PPC munkacsoport alapító tagjai:

A munkacsoport vezetője: Gandera Balázs (INTREN).

Gandera Balázs 2008 óta foglalkozik digitális kommunikációval; eredeti szakmája szerint mérnök-informatikus, későbbi tanulmányai során közgazdász MBA diplomát szerzett. Ő tartotta az első hivatalos, hazai Google hirdetési képzéseket 2009-től, később a Google oktatója lett értékesítési és tanácsadási területen is. 2008 óta az INTREN vezetője, amely hazánk egyik élenjáró, független digitális tanácsadó ügynökségeként saját hirdetési, analitikai, social media, SEO és martech csapattal szolgálja ki partnereit. Jelenlegi fókuszuk az adatalapú kommunikációs és digitális átalakulási projekteken van, amelyeket minél szélesebb ügyfélréteg számára, főként a nagyvállalatok alatti szegmensben szeretnének eljuttatni.

Gandera Balázs és az IAB Hungary PPC Munkacsoportja egy olyan szakmai fórumot tervez megalakítani, amelyben a közösségi életnek, a személyes találkozásoknak is kiemelt szerepe van. A munkacsoport célja az is, hogy a hazai független szereplők munkáját olyan állásfoglalásokkal és jogi kérdések körbejárásával támogassa, amelyekre az egyes szereplőknek önállóan esetleg kevés kapacitásuk van.

A munkacsoport további cégtagok csatlakozását várja, akik képviselőiken keresztül szívesen dolgoznának egy csapatban egy újabb fontos, közös cél érdekében.

Jelentkezéseteket Fináczy Dóra a [email protected] mailcímen várja.

Illusztráció: launchpresso / Pixabay.com

Kapcsolódó: