Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A retail media lehetőségeiről és jövőjéről tartanak online is követhető rendezvényt Londonban

2023.04.18. @ 11:00 de. - 2:00 du.

A digitális reklámipar kulcsfontosságú médiacsatornájaként emlegetett retail media szektor hirdetési költései az IAB Europe előrejelzése szerint 2026-ra a 25 milliárd eurós összeget is elérhetik Európában. És mivel a márkák folyamatosan növelik hirdetési költéseiket ezen a csatornán – amely jelenségben a harmadik feles sütik fokozatos elértéktelenedése is szerepet játszik – fontos, hogy a digitális iparág közösen vitassa meg a szektort érintő legfontosabb kihívásokat és lehetőségeket, fogalmaz közleményében az IAB Europe.

Ezért a szervezet ősszel alakult Retail Media munkacsoportja a Taboola és a The Drum képviselőivel közösen április 18-án 11 órától The Grate Debate: The European Retail Media Landscape névre keresztelt találkozóra hívják az iparági szakértőket, hogy együtt térképezzék fel a kiskereskedelmi médiapiac európai mozgatórugóit, és egyben kiderítsék, hogyan lehetne még jobban kiaknázni a retail mediában rejlő lehetőségeket, és milyen elvek mentén érdemes mérni annak teljesítményét.

Az eseményt az IAB Europe vezető közgazdásza, a legutóbbi IAB Reklámköltés Cafénkon is szereplő Dr. Daniel Knapp nyitja meg, de előadást tart majd többek között a Skai, a Zenith, az Adform, a Xaxis, a Citrus Ad, a Wavemaker és a Schwarz Media  képviselője is. Az előadók névsora és a teljes program a rendezvény weboldalán olvasható.

A rendezvényt a Taboola londoni bázisán tartják, a személyes részvételhez ezen az oldalon keresztül lehet regisztrálni, az online közvetítéshez pedig itt érdemes ingyenes virtuális belépőt kérni.

Címlapi illusztráció: Sergei Belozerov / Pixabay

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.04.18.
Időpont:
11:00 de. - 2:00 du.
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , , , ,
Honlap:
https://iabeurope.eu/events/the-great-debate-the-european-retail-media-landscape/

Helyszín

internet

Szervező

IAB Europe
View Szervező Website