Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

AdEx 2023 és AdExpect 2024: IAB Cafén mutatjuk a digitális reklámpiac tavalyi költéseit és idei várakozásait

március 26. @ 2:00 du. - 4:30 du.

IAB-tagsággal ingyenes

Ha március, akkor IAB Reklámköltés Café friss adatokkal, beszédes indexekkel! Az Adex Munkacsoport idén is elkészítette két legfontosabb jelentését a digitális reklámpiac alakulásáról a múlt és a jövő évre vonatkoztatva, amelyek eredményeit március utolsó keddjén egy online eseményen mutatják be.

Az AdEx riport mutatószámaiból kiderül majd, hogy a különböző szegmensekben tavaly milyen irányban módosultak a digitális reklámköltések, hogyan változott a hirdetési típusok toplistája, milyen fontosabb trendek mozgatták a piacot, és átrendeződött-e a globális és lokális szereplők aránya. Az AdExpect kutatás pedig az IAB-tagok és partnerei becsléseit, helyzetértékelését foglalta össze annak kapcsán, hogy mekkora digitális reklámköltésre számítanak 2024-ben, milyen területen várják a legnagyobb mértékű változást, és egyáltalán milyen a piac általános hangulata, mekkora az optimizmusa.

Előadók:

  • Madár István (NetMedia Zrt./Portfolio.hu, vezető elemző) – Gazdasági kilátások Magyarországon
  • Novák Péter (Aleph Hungary, country manager; IAB Hungary Adex Munkacsoport vezető) – AdEx 2023: Milyen volt a digitális reklámpiac?
  • Kardos Gábor (Magyar Jeti Zrt., CEO; IAB Hungary elnökségi tag) – AdExpect 2024: Merre tart a piac, és mennyire optimisták szereplői? Felmértük, mutatjuk!

A kerekasztal-beszélgetés résztvevői:

  • Kékesi Zsuzsa (Ringier Magyarország, digitális stratégiai igazgató)
  • Pajor Attila (GroupM, COO)
  • Pánczél Gabriella (Nestlé, media manager)
  • Szabó Edina (OMG Hungary, managing director)
  • A beszélgetés moderátora: Barnóth Zoltán (Adaptive Media, innovációs és üzletfejlesztési igazgató).

Mikor?
2024. március 26., kedd 14 órától 16:30-ig

Hol?
Online, a képernyők előtt.

Az esemény az IAB tagcégei, a Hirdetői Klub, az Oktatói Klub, az EMOK, az MRSZ és az ÖRT tagjai számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött – regisztrálni itt lehet. Azon érdeklődők, akik nem tagjai és nem szakmai partnerei a szervezetnek, 20 000 Ft + áfa áron válthatnak online belépőt.

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
március 26.
Időpont:
2:00 du. - 4:30 du.
Összeg:
IAB-tagsággal ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,

Szervező

IAB Hungary
View Szervező Website