Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Májusban ismét Podcast Upfront New Yorkban!

2023.05.11.

IAB-tagsággal ingyenes

Május 11-én tartják New Yorkban a világ legnagyobbként emlegetett, podcast témára épített eseményét, amelyet minden évben az amerikai IAB a márkák, ügynökségek és médiavásárlók számára rendez meg, hogy egy frissebb képet rajzolhasson meg a podcastek legizgalmasabb trendjeiről, újdonságairól és azon teljes ökoszisztémáról, amely kapcsán ma podcast-szektorként beszélhetünk.

Az IAB Podcast Upfront rendezvényen az audio piac vezető szakértői tartanak előadásokat és beszélnek többek között a hang, az audiotartalom azon hatalmas erejéről, amely korábban soha nem látott módon képes összekötni a márkákat célcsoportjaikkal. A folyamatosan frissülő, részletes programért érdemes az esemény oldalát böngészni, ahol az ingyenes, online részvételhez is tudtok jegyet igényelni.

A podcastekről azonban nekünk is beszélni kell!

Ezért idén Podcast Insight Hungary 2023 címmel újabb IAB Cafét szervezünk. Itt mutatja be az Audio munkacsoport a hazai podcast piacról készített új, reprezentatív kutatásának eredményeit, amely kapcsán szó lesz méretekről, árakról, megtérülési arányról és mindarról, ami miatt 2023-ban a piaci szereplők a legnagyobb változást várják az audio szektortól. A május 18-i, Irányi Palotába szervezett rendezvényünk IAB-tagok számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni itt tudtok.

Kapcsolódó:

Részletek

Dátum:
2023.05.11.
Összeg:
IAB-tagsággal ingyenes
Esemény kategória:
Esemény címkék:
, , , ,
Honlap:
https://www.iab.com/events/podcast-upfront-2023/

Szervező

IAB US
View Szervező Website

Helyszín

New York City
1221 6TH AVE
New York, New York 10020 Egyesült Államok
+ Google Térkép
View Helyszín Website